{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Na Gradskom vijeću Odluka o dodjeli priznanja ključ Grada Sarajeva

F
27.2.2007. u 11:19
0
0
Na Gradskom vijeću Odluka o dodjeli priznanja ključ Grada Sarajeva
0
Na Gradskom vijeću Odluka o dodjeli priznanja ključ Grada Sarajeva
Prijedlog Odluke o dodjeli priznanja Ključ Grada Sarajeva na dnevnom je redu današnje sjednice Gradskog vijeća Grada Sarajeva.
Vijećnici će razmatrati i Prijedlog Odluke o načinu i uslovima dekorisanja na području Grada Sarajeva, Prijedlog Odluke o organizaciji i djelokrugu organa uprave i upravne organizacije Grada Sarajeva, Prijedlog Odluke o pristupanju izradi Regulacionog plana “Crni Vrh”, Prijedlog Odluke o pristupanju izradi Regulacionog plana “Velešići” i Prijedlog Odluke o pristupanju izradi izmjena i dopuna Regulacionog plana Kvadrant “C” – Marijin Dvor.

Na dnevnom redu je i Odluka o preuzimanju prava korištenja Doma vojske federacije BiH sa pripadajućim zemljištem, Odluka o uspostavljanju saradnje Sarajeva i Madrida, Odluka o davanju saglasnosti na Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji Pravobranilaštva Grada Sarajeva, Izvještaj o izgradnji olimpijskog bazena Meander-Otoka, Izvještaj o aktivnostima na planu međunarodne saradnje u toku 2006. godine te Informacija o rezultatima sa takmičenja i smotri učenika srednjih škola sa područja Grada Sarajeva u oblasti vannastavnih aktivnosti u 2005./2006. godini.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: