{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Na GP Bosanski Brod čeka se od 30 do 45 minuta

F
27.9.2008. u 11:47
0
0
Na GP Bosanski Brod čeka se od 30 do 45 minuta
0
Na GP Bosanski Brod čeka se od 30 do 45 minuta
Foto Arhiva
U većem dijelu BiH danas se vozi po pretežno mokrom ili vlažnom kolovozu, a upozoravamo i na brojne odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Izuzetak su putevi u južnim krajevima gdje je kolovoz uglavnom suh.
Zbog većeg odrona saobraćaj se na dionici magistralnog puta M-4 Teslić - Kotor-Varoš preko prevoja Borja odvija naizmjenično jednom trakom, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Na autoputu A1 dionici Visoko - Podlugovi (kod mosta Čekrčići) izvode se radovi na izgradnji gasovoda zbog čega je zauzeta desna traka iz pravca Visokog.

Na magistralnom putu M-17 Nemila - Zenica izvode se radovi na sanaciji kolovoza, tako da je jedna traka u funkciji i saobraća se usporeno.

Na magistralnom putu M-17 Sarajevo - Mostar (na dionicama Bradina - Ostrožac i Jablanica - Potoci) izvode se sanacioni radovi, zbog čega se na mjestima izvođenja radova saobraća jednom trakom, uz moguće obustave u trajanju do 15 minuta. Zbog radova na izgradnji nove dionice autoputa usporeno se saobraća na magistralnom putu Dobrinje - Kakanj.

Na graničnom prijelazu Bosanski Brod na ulazu našu zemlju putnička vozila čekaju oko pola sata, a teretna oko 45 minuta. U blizini GP Bosanska Gradiška izvode se sanacioni radovi, zbog čega tokom dana povremeno dolazi do formiranja dužih kolona vozila.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: