Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad u Islamu 27. noc nije odredjena kao Lejletul-Kadr nego je ona jedna od posljednjih 10 noci Ramazana.
Svim iskrenim vjernicima koji docekuju 27.noc mjeseca Ramazana mnogo zdravlja i srece i da do kraja istraju i postu..🇨🇨🇨🇨🇨🇨🇨🇨🇨🇨🇨🇨🇨🇨
Evo ovdje posmatram ove komentare debila. Ja stvarno ne shvatam kako ne postujete tudju religiju?! Gamad jedna ! Svakakve budale mogu pisati po ovom Klix-u
Sramota kako se od predivnog top komentara u ovom članku na klixu skidaju plusevi! Sramota! Ovaj klix je postao smeće, haraju hakeri i neozbiljni klix admini!
"Mi smo ga (Kur'an) počeli objavljivati u noći Kadr-a šta ti misliš šta je noć Kadr? Noć Kadr je bolja od hiljadu mjeseci" Ne mislim nista. Spavam. Noc je za spavanje.
@kurcojevicGuzimir7 Svaki hajvan noću spava a na čovjeka razmišljanje noću jače djeluje! Radiš li ti išta što hajvan ne radi?
ne danas nego večeras, ne može se noć obilježavati danju
Meni su i dalje ljepse bajke od Hans Kristiana Andersona
@MostaracOdDo najvažnija je noć kad se sat vraća sa zimskog na ljetno računanje vremena
Koliko je islam daleko od europske kulture i civilizacije..
sprdanje sa tudjom religijom dovoljno govori o tim ljudima. a ne govori nista lijepo.
A koja se od tri monoisticke religije u svojoj osnovi ne sprda sa drugim religijama? Reagujes li isto tako kada recimo pop ili hodza drzi lekcije iz Biblije ili Kurana kako treba sa Ateistima ili Budistima. A znamo svi sta pise tamo kako bi trebalo sa nama i njima. I sad ja trebam da imam postovanje prema ljudima koji uzimaju ovo za istinu???? Ma daj!
svi smo mi robovi, na nama je milom ili silom.. i tako
Nije tačno da je 27. noć Lejletul-kadr. Može biti bilo koja neparna noć posljednjih 10 dana ramazana. Nemojte pogrešno pisati.
Allah dragi nek nas cuva!