{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Murat Ćorić primio predstavnike udruženja "Altruist"

F
5.12.2007. u 11:32
0
0
Murat Ćorić primio predstavnike udruženja "Altruist"
0
Murat Ćorić primio predstavnike udruženja "Altruist"
Predsjednik Gradskog vijeća Mostara Murat Ćorić primio je danas u Mostaru predstavnike Humanitarne udruženja "Altruist" iz Mostara, u povodu Međunarodnog dana volontera.
Kako je u izjavi za novinare kazao Ćorić, u ime garda Mostara Gradsko vijeće već nekoliko godina na Međunarodni dan volontera prima i razgovara s volonterima grada, "koji svoje slobodno vrijeme ne koriste uzalud nego ga poklanjaju kako u društveno korisnom radu tako i drugim osobama kojima je njihova pomoć potrebna".

"Danas smo primili predstavnike udruge 'Altruist', koja već duže vrijeme surađuje s Gradskim vijećem na realizaciji nekoliko projekata. U proteklom razdoblju bili su to projekti koji su edukativnog i socijalnog karaktera, a danas smo željeli da im se zahvalimo što svojim društveno korisnim radom pomažu gradu Mostaru i institucijama grada Mostara", kazao je Ćorić.

On je istaknuo kako će Gradsko vijeće kao i uvijek biti spremno da nastavi takvu suradnju, odvajajući sredstva za podršku rada nevladinih organizacija kako kroz projekte tako i kroz druge oblike.

Ispred udruge "Altruist" novinarima se obratila Dijana Andrić koja je kazala kako volonterima mnogo znači institucionalna podrška i to što znaju da gradske vlasti priznaju i cijene ono što volonteri rade.

"Danas je Međunarodni dan volontera koji mi shvaćamo kao naš blagdan, ali i kao dan kada smo obvezni još više raditi za našu zajednicu.

Poručujemo svim ljudima da je današnje vrijeme, vrijeme kada trebaju biti još više humaniji, trebaju pružati još više ljubavi i pomoći drugima u zajednici koji stvarno to trebaju i zaslužuju", kazala je Andrić te pozvala sve građane, ali i predstavnike gradskih vlasti da se uključe i budu volonteri što više mogu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: