{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


MUP upozorio da se za vrijeme utakmice ne narušava javni red i mir

F
19.6.2008. u 13:00
0
0
MUP upozorio da se za vrijeme utakmice ne narušava javni red i mir
0
MUP upozorio da se za vrijeme utakmice ne narušava javni red i mir
Upozoravaju se građani Srednjobosanskoga kantona da se za vrijeme održavanja utakmice Europskog prvenstva između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Turske, odnosno prije i poslije utakmice, ponašaju korektno, sukladno civiliziranom i dostojanstvenom načinu ponašanja, da ne narušavaju javni red i mir i da ne čine druga nezakonita djela.
Na dan održavanja navedene utakmice kantonalni MUP angažirat će sve raspoložive policijske snage, a na raspolagnju će mu biti i specijalne jedinica za potporu iz drugih kantona, tako da će svi pokušaji narušavanja javnog reda i mira biti pravodobno osujećeni, stoji u priopćenju iz srednjobosanskoga MUP-a.

Policijski službenici poduzet će više operativnih i operativno -taktičkih mjera kako bi očuvali povoljno stanje sigurnosti, pa će se u vrijeme odigravanja nogometne utakmice, kao i nakon njezina zabraniti odvijanje prometa određenim cestovnim komunikacijama, kao i pristup na određene površine. Stoga se svi građani upozoravaju da se pridržavaju ovih i drugih zapovijedi koje će izdavati policijski službenici.

Iz MUP-a apeliraju i na druge institucije vlasti te vladine i nevladine organizacije da u sklopu svog djelokruga poduzmu sve potrebne aktivnosti kako bi se očuvala povoljna sigurnosna situacija.

Srednjobosanski MUP još jednom poziva sve dobronamjerne građane da predstojeći sportski događaj poprate u sportskom duhu uvažavajući naprijed navedene apele i upozorenja, s napomenom da navijanje za bilo koju nogomentnu reprezentaciju protekne na jedan kulturan, civiliziran i dostojanstven način kojim se ne vrijeđaju osjećaji bilo kojeg naroda.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: