{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


MUP: Prijem većih količina pšenice u Žitopromet d.d. Mostar

F
18.1.2008. u 09:49
0
0
MUP: Prijem većih količina pšenice u Žitopromet d.d. Mostar
0
MUP: Prijem većih količina pšenice u Žitopromet d.d. Mostar
Na temelju obavijesti Žitoprometa d.d. Mostar, Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije, mjesno nadležna PU Mostar obavještava javnost da će u narednim danima počevši od 18. januara doći do prijema većih količina pšenice u skladišta Žitoprometa.
Kako je priopćeno iz MUP-a, transporti će se obaviti željeznicom i to industrijskim kolosjekom koji je već duže vrijeme bio neaktivan, te je stvorena navika prelaženja preko pruge u nivou puta bez poduzimanja odgovarajućih mjera opreza čime se svi sudionici izlažu opasnosti.

"Ovim putem obavještavamo sve sudionike u prometu da pojačaju mjere opreza i da u svim situacijama provjere da li prugu mogu prijeći vodeći računa o vlastitoj sigurnosti i drugih sudionika u prometu.

Ove aktivnosti, angažiranjem odgovarajućeg broja ljudi i sredstava, pripomoći će policijski službenici PS Mostar - Centar i PS Mostar - Sjever u sastavu PU Mostar, a odgovarajuća koordinacija ostavarena je i sa Žitoprometom d.d. Mostar kao i sa Željeznicama Federacije, navodi seu priopćenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: