Komentari (411)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda mi njegov babo na stranicama Avaza tvrdi kako je njegov sin dobar i da je sve ovo hajka protiv njihove familije...
Znaci kriva policija za sve, kloc je trebao biti u zatvoru i osuđen min. 10 godina za ova djela ! COSICU DAJ OSTAVKU MAJMUNE !
@ibraga11I njegov sin je u stvari žrtva djevojaka koje su se namjerno bacile pod njegoV auto. Bosna i Hercegovina nije funkcionalna država jer baš nikome od kretena na vlasti i ne odgovara da bude funkcionalna jer bi u suprotnom većina bila u zatvoru. Zato šute i jašu ovce.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
8 puta pijan vozio i nije izgubio dozvolu? Ma gonite se svi u tri lijepe ...!
Čestitam ti za odličan nastup na Face TV.Bio si vrlo ubjedljiv i pravi profesionalac.
Možda smo i imali neke šanse za napredak prije nego su se bake i sančo udružili... Sada svaki napredak izgleda kao Star Wars...ovaj idiot je njihovo djete.
narod na ulice da se i saucesnici zajedno sa njim kazne, svi ti koji se njegove kazne cuvali u ladicama da zastare tuzitelje i sudije sve odreda smjeniti i kazniti za saucesnistvo jer su direktni ucesnici u ubistvu ovih djevojaka oni licno su mu dozvolili da ubije jer da mu oni nisu dozvolili on bi vec odavno bio u zatvoru
Kreten ima vise djela od Ive Andrica i do neki dan hodao gradom.Samo ga u Zenicu i da dobije koju vakcinu u guzu!
Minder-familijarni premijer Kantona Sarajevo još jednom pokazao koliko je nestručan, dvoličan, te koliku želju ima da ovlada Sarajevskom policijom, koja ga je u nekim predmetima upoznala pod pseudonimom " SULTAN ", jadna je ovo država u kojoj je prvi čovjek Sarajeva tip fazona i fora, bez ikakvih profesionalnih kvaliteta.
Savaka čast Komesaru Čosiću, to je jedan izuzetno pošten i nepotkupljiv čovjek,veliki patriota i profesionalac.Žalosno je kada jedan nehljeb, koji je sve u životu završio na foru od srednje škole i fakulteta,a da ostalo i ne spominjemo traži ostavku jednog čestitog čovjeka koji če brzo u penziju samo zato što nema utjecaja na njegove odluke.Ovime je Komesar Čosić pokazao i dokazao koliki je profesionalac, te demistifikovao bolesne želje minder-familijarnog premijera Konakovića
A na vrhu tornja Bosanski ZORG!
Sa ovim zadnjim ubistvom trebso bi dobiti bar 50 godina strogog zatvora bez prava na pomilovanje. Vidicemo sta ce se desiti ali ako ovo nebude presedan pravne drzave treba je zapaliti pa iz pepela sve dici sa nule
A meni dodje zbog kazne plava koverta u roku od 10 dana i ako ignorisem to neplacanje kazne dodje druga, pa treca, ganja ziva. A pogledaj ovog i prekrsaja. Do neki dan hodao normala po gradu. A puuuu majku vam!
Dobri Sanjin, odlican..kakva je drzava i policija zajedno tuzilastvom covjek se adoptirao i zivi sve prednosti drustva, eto i pokajao se (ko razumije sarkazam blago mu se)
Fin neki decko ! Zasto ga svi napadaju ? hahahahahahaha
Sve jasno, policija nafatala, pobrojala, svakog sudiju koji ga je pustio nekaznjenog bez posla bih ostavila
Ja imao kaznu od 20 KM i ne daju registrovati auto a ovaj 3600 i može
eh samo me zanima,kako su ova dva intelektualca registrovala automobile,pored ovih dugovanja...hvala i prijatno
@Uprolazu Lizing , nisu ga oni ni registrovali.
@Bel1BiH4DjurX3DzeX1 znaciii takooo!