Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni ovaj duhovni manijak ,ne spominje niti 1 žrtvu, strašnih zločina u Foči !! Tim primitivcima je jedino bitno, da nadzu minder za svoju guzicu,isperu mozak napaćenom i bolesnom narodu, i nagovore iste da obavezno glasaju za bratsku bandu !!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
I onda "pravedni" sud rs-e utvrdi da je nastupila zastara...
@BulevarGavrila Neka tebe u Beogradskom pasaluku.Sve ste izgubili ostalo.Vidis da ti Ameri stavljaju prsten oko Srbije.Znaju da su Srbi proizvod i okidac mnogih ratova.Siguran sam da u buducnosti na tlu Srbije nema kakvih vojski nece biti,isto kao u Siriji.Hr,Bih,Kosovo,Mak,CG,Albanija,sve su to baze NATO-A.Sa kojom namjerom vas okruzuju?
Idemoooo http://www.MyOption.net/p92128/
Neznam ni jednu crkvu da je iko srusio pravoslavnu u hrvatskoj a ni u bih.
neznas jer gledas samo bosansku isil propagandu
Srusena Aladza,Ferhadija i svi vjerski objekti u eresu,sacuvane sve crkve u Sarajevu,to govori o njima i nama.
@RajaIzMahale2 govori da smo mutavi i budale. biti human prema zvijerima kakvi su troprstaški svetosavski divljaci znači imati samoubilačke porive.
@BulevarGavrila trebate balijetinama iz sda spomenike dizati od Bosanskog Novog do Bijeljine koliko su vam dobrog učinili...zašto bih se držao federacije. cijela Zemlja je Allahova. a muslimani su samo NJemu pokorni i dužnost im je uspostavit Njegov zakon na Njegovoj zemlji gdje god to mogu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MASALA