|

Mostar: Sa sjednice Predsjedništva HDZ-a BiH

Mostar: Sa sjednice Predsjedništva HDZ-a BiH
0
S
Sarajevo-x.com
24.10.2007. u 19:22
0
komentara
0

dijeljenja
Mostar: Sa sjednice Predsjedništva HDZ-a BiH
Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH je na današnjoj sjednici u Mostaru raspravljalo o aktualnim političkim prilikama u BiH i izborima za Sabor Republike Hrvatske, priopćeno je iz te stranke.
Predsjedništvo HDZ-a izrazilo je zabrinutost aktualnom političkom situacijom u BiH, te je pozvalo predstavnike vlasti da konačno donosu odluke bitne za budućnost BiH na tragu europskih principa i standarda kako bi se osigurala njezina politička, ekonomska i socijalna stabilnost.

Predsjedništvo HDZ-a BiH je podržalo sporazum koji je predsjednik te stranke Dragan Čović postigao s predsjednikom HDZ-a Republike Hrvatske Ivom Sanaderom u Neumu, 21. listopada ove godine, te se složilo da će podržati listu HDZ-a Hrvatske u koju su ukomponirani interesi HDZ-a BiH.

Predsjedništvo HDZ-a BiH podržalo je i postignuti dogovor Čović-Ljubić oko partnerskih odnosa tih stranaka na svim razinama vlasti u BiH, a s ciljem osiguravanja kvalitetnijeg položaja hrvatskog naroda te očekuje realizaciju postignutog dogovora, stoji u priopćenju.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.