|

Mostar: Reklamni pano postavljen na biciklističkoj stazi

Mostar: Reklamni pano postavljen na biciklističkoj stazi
41
F
FENA
2.12.2015. u 09:08
40
komentara
41

dijeljenja
1/3 Foto: FENA
2/3 Foto: FENA
3/3 Foto: FENA
Biciklistički klub Mostar saopćio je kako je neugodno iznenađen postavljanjem reklamnog panoa na nedavno napravljenoj biciklističkoj stazi u centru Mostara, te traži od nadležnih gradskih institucija da odmah poduzmu mjere kako bi se pano uklonio sa staze.
"Prvo smo pomislili da je riječ o nekakvoj šali, ali kako reklamni pano nije sklonjen niti nakon nekoliko dana, dužni smo reagirati i pozvati gradske institucije da odmah poduzmu proceduru za njegovo uklanjanje s biciklističke staze“, navodi se u saopćenju.

Iz Biciklističkog kluba podsjećaju kako je biciklistička staza u Ulici kralja Tvrtka, u dužini par stotina metara, napravljena prije tri mjeseca, te da su biciklisti pohvalili taj potez gradske uprave, ocijenivši ga kao početak ozbiljnijeg rješavanja sigurnijeg biciklističkog prometa u Mostaru.

"Međutim, s postavljanjem reklamnog panoa nasred biciklističke staze sve postaje apsurdno i bez ikakve logike. Umjesto da Mostar poprima moderan urbani izgled, što i zaslužuje, s postavljanjem navedenog panoa stvara se samo prostor za podsmjeh i izrugivanje", saopćili su iz Biciklističkog kluba Mostar.

Pozvali su nadležne gradske službe i da uz biciklističku stazu postave odgovarajuću vertikalnu i horizontalnu signalizaciju.

"Vjerujemo kako će Grad Mostar adekvatno i u što skorije vrijeme odgovoriti na naše zahtjeve i zajedno s nama krenuti u stvaranje boljeg ambijenta za razvoj urbanog biciklizma“, ističu mostarski biciklisti.
Prijavi grešku


Komentari (40)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...