{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mostar: prikazan film "Doživite čaroliju: Dobro došli u Mostar"

F
5.7.2012. u 12:33
0
3
Mostar: prikazan film "Doživite čaroliju: Dobro došli u Mostar"
0
Mostar: prikazan film "Doživite čaroliju: Dobro došli u Mostar"
Film "Doživite čaroliju: Dobro došli u Mostar", koji je osvojio autorsku nagradu za režiju na Međunarodnom festivalu turističkog filma u Lecceu, prikazan je danas u Gradskoj vijećnici Mostara.
Spomenuti film urađen je u produkciji Agencije "ZAP" iz Mostara, a tekstopisac i scenarist je Izudin Šahović. U spomenutom filmu Mostar je prikazan kao poželjna mediteranska turistička destinacija koja se diči građevinama nastalim za vrijeme austro-ugarske i turske okupacije.

Gradonačelnik Mostara kazao je kako su na ovom projektu imali veliku pomoć španjolske agencije "Aecid", koja je, također, financijski omogućila i promociju Mostara na Sajmu svjetskog turizma u Madridu.

Direktor Agencije "ZAP" Amer Prka kazao je kako je ovaj film jedan veliki korak Mostara prema naprijed.

Na pitanje novinara imali li Grad Mostar strategiju turizma, gradonačelnik Bešlić je naveo kako postoji strategija ali da realizacija te strategije ovisi o novcu. Na razini Grada nema turističke zajednice tako da Grad od turizma ne dobiva niti malo, kazao je Bešlić te je pozvao Turističku zajednicu Hercegovačko-neretvanske županije na bolju suradnju s Gradom.

Po Bešlićevim riječima, strategija se realizira na način da se apliciraju na međunarodne fondove te da na taj način vrše revitalizaciju stare biskupije. Također, namjeravaju se uključiti i u revitalizaciju bazilike u Cimu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: