|

Mostar: Počeo sportsko-edukativni seminar

Mostar: Počeo sportsko-edukativni seminar
0
F
FENA
5.11.2007. u 11:42
0
komentara
0

dijeljenja
Mostar: Počeo sportsko-edukativni seminar
U Amfiteatru Sveučilišta u Mostaru danas je započeo dvodnevni seminar koji je organizirao Studij fizičke kulture Prirodoslovno-matematičkog fakulteta tog sveučilišta.
Po riječima pročelnika Studija fizičke kulture na Prirodoslovno- matematičkom fakultetu Sveučilišta u Mostaru Mladena Kvesića, sportsko-edukativni seminar organiziran je za trenere, nastavnike i profesore tjelesne i zdravstvene kulture te za fizioterapeute i liječnike iz naših klubova.

On je kazao da su teme seminara "Psihološka priprema i vođenje sportaša pojedinaca i momčadi" i "Zdravstvena preventiva u edukaciji i sportu", a predavači su s Medicinskog centra u Ljubljani i ljubljanskog Fakulteta za sport.

"Seminar je normalna posljedica otvaranja našeg studija fizičke kulture prije dvije godine i Više trenerske škole koju smo otvorili prošle godine, za koju imamo značajan interes u ovoj sredini.

Ovo je prilika da svoju saradnju proširimo i službeno na Fakultet za sport u Ljubljani i svakako da će ta saradnja biti značajna u budućnosti i za naše studente i za profesore", kazao je Kvesić.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.