{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mostar: Održana sjednica Predsjedništva HDZBiH

S
18.1.2008. u 17:07
0
0
Mostar: Održana sjednica Predsjedništva HDZBiH
0
Mostar: Održana sjednica Predsjedništva HDZBiH
18. januara u Središnjici HDZBiH u Mostaru održana je 8. proširena sjednica Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH, saopćeno je iz ove stranke.
Na sjednici Predsjedništva HDZBiH raspravljalo se o pripremama za lokalne izbore 2008. u BiH, reformi RTV sustava u BiH, aktivnostima oko donošenja novog Ustava BiH i policijskoj reformi.

Predsjedništvo HDZBiH će na svojoj narednoj sjednici usvojiti strategiju, te plan i program aktivnosti za predstojeće lokalne izbore 2008. u BiH nakon što od predsjednika županijskih odbora HDZBiH, Regionalnog odbora HDZBiH Sjeverozapadna Bosna i Organizacije HDZBiH za Distrikt Brčko dobije koncepciju strategije za lokalne izbore 2008. u njihovim sredinama.

Središnji izborni stožer HDZBiH činit će članovi Predsjedništva HDZBiH i predsjednici županijskih odbora HDZBiH. Predsjedništvo HDZBiH će na svojoj narednoj sjednici imenovati članove Provedbenog izbornog stožera HDZBiH za lokalne izbore 2008.

HDZBiH će kroz institucije na svim razinama vlasti u BiH učiniti sve da hrvatskom narodu u BiH osigura radio i TV na hrvatskom jeziku koji bi se financirali na isti način kako se financira javni RTV sustav.

Predsjednik HDZBiH dr. Dragan Čović informirao je članove Predsjedništva HDZBiH o dosadašnjim i predstojećim aktivnostima oko donošenja novog Ustava BiH, a članovi Predsjedništva HDZBiH Mijo Krešić i Bariša Čolak informirali su nazočne o tijeku procesa koji se tiče policijske reforme u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: