Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostar. Taj divni grad. Drago mi je sto je u posljednje vrijeme u centru paznje. Tradicionalni skokovi, Red Bull skokovi i naravno Lana Pudar. Ljepota. Pozdrav iz Sarajeva za prelijepi Mostar. Samo naprijed.
imamo već takvu organizaciju zove se država BiH
Bravo za Mostar.
Kakva je ono pečenjara na vrhu mosta?
Meni od viška adrenalina, proradi tiba..
Svaka čast za onoga ko je predložio-la Mostar red-bulu,kapa dole
za vrijeme sff a ja bjezim u mostar. jer mostar je👍
Bio sam i zaista skokovi su spektakularni, atmosfera, stari grad. Red Bull organizuje lijepe dogadjaje
Ja kad se nagnem preko ograde na Starom Mostu uvuku mi se jaja u stomak do pupka... Znaci ne bi skocio za 20 000 hiljada!
Sta bi sa crvenijem tepihima?
Pa Mostar je to. Nije neka UZP vukojebina.
dobro jutro-prvi stepen ludila
👌🎉🎉🎉🎉
Mi od Bakira boljeg nemamo, svidjalo se kome ili ne
Skačem smosta svaki dan, svaki dan se smostoskačiram, najviše volim kad skačem smosta, to je moja omiljena aktivnost. Zapratite me da zajedno skačemo sa starog mosta. Hvala.
Hoce li nehljebovic becirovic zloupotrijebiti i ovo okupljanje i odrzati predizborni skup kao kod nas Una regatu u Krajini