Mostar: Humanitarni koncert za pomoć Mirku Cvitkoviću

F
FENA
13.11.2011. u 16:08
0
0
Mostar: Humanitarni koncert za pomoć Mirku Cvitkoviću
0
Mostar: Humanitarni koncert za pomoć Mirku Cvitkoviću Mirko Cvitković
Portal Pogled.ba i Studentski centar Mostar, 16. novembra u kafiću Studentskog centra organiziraju humanitarni koncert za liječenje petnaestogodišnjeg Mirka Cvitkovića, oboljelog od tumora kičme.
Koncert će održati bendovi Argus i Aquarius s početkom u 20.30 sati, a cijena ulaznice je četiri konvertibilne marke.

U sklopu akcije pomoći oboljelom Mirku, na tri lokacije u Mostaru bili su postavljeni i štandovi na kojima se vršilo prikupljanje novca za Mirkovo liječenje. Jedna kutija u kojoj građani mogu ostavljati svoje donacije bit će fiksno postavljena, do okončanja akcije, i u prostorijama CityEx-a, na adresi Biskupa Čule bb.

Mirko je petnaestogodišnji dječak koji se bori sa okrutnom bolešću još od četvrte godine. Boluje od tumora kičme, nepokretan je i svakodnevno trpi bolove.

Do sada su obavljene četiri operacije, čekaju ga još najmanje dvije, a za nastavak liječenja ljekari su predložili odlazak u Njemačku ili Švicarsku. Majka Zdravka prestala je raditi kako bi se brinula o njemu dok njegov otac samo povremeno uspijeva raditi.

Organizatori pozivaju građane da pokažu dobru volju te pomognu teško oboljelom Mirku Cvitkoviću. Pomoći možete i pozivom na broj 092/880-830, ili slanjem SMS poruke na 063/888-42 (HT Mostar) ili uplatama na žiro-račun kod UniCredit banke na ime:

Zdravka Cvitković
338 130 252 393 0792
Broj računa: 40319891000


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: