|

Mostar: Dodjela diploma studentima PMF-a

Mostar: Dodjela diploma studentima PMF-a
0
F
FENA
7.12.2007. u 12:29
0
komentara
0

dijeljenja
Mostar: Dodjela diploma studentima PMF-a
U Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača" u Mostaru danas je upriličena svečana dodjela diploma studentima koji su završili studij na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.
Dekan toga fakulteta Zoran Primorac kazao je kako se danas promovira jedan profesor zemljopisa i povijesti, jedan profesor matematike i informatike, 21 nastavnik predškolskog odgoja te 55 razredne nastave, dodavši da je prije 4 mjeseca na ovom fakultetu promovirano 120 diplomanata.

"Ova činjenica o broju diplomiranih studenata govori sama po sebi mnogo jer bi se njome ponosili, kao što se i mi ponosimo, brojni fakulteti sveučilišta u Europi. Ovaj trend broja diplomanata na našem fakultetu postoji od samog osnutka, a taj kontinuitet pretpostavlja stabilnost i izvrsnost nastavnog procesa", kazao je Primorac.

On je dodao da Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti ima preko 2 000 studenata te da u obrazovnom procesu sudjeluje preko 150 profesora i suradnika.

"Napredni svijet je uveliko ušao u eru edukacijske revolucije, a ona vrijednost jedne društvene zajednice i pojedinca mjeri po stupnju znanja, vještina, informativnosti i edukacije u općem smislu. Mi moramo ići ukorak s tim trendovima.

Neka vaš rad bude neuništivo sjeme dobrote i sreće, pouzdan znak istine i humanizma na putu kroz ovo novo vrijeme u kojem ćete zakoračiti s diplomom koja potvrđuje vašu kvalificiranost. Nikada ne zaboravite da put koji ćete krčiti mladim generacijama mora biti popločan znanjem i razumom, ali i ljubavlju i razumijevanjem", kazao je u svom obraćanju diplomantima dekan Primorac.

Diplomante je pozdravio i prorektor Mostarskog sveučilišta Pero Marjanović te im čestitao u svoje i u ime rektora mostarskog Sveučilišta Vlade Majstorovića.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.