{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mladi, prijavite se na rock festival "RASTOCK"!

11.8.2003. u 20:44
0
0
Mladi, prijavite se na rock festival "RASTOCK"!
0
Mladi, prijavite se na rock festival "RASTOCK"!
Jedinstvena organizacija mladih JOM-Jelah organizira rock festival "RASTOCK", čiji je cilj afirmisanje mladih umjetnika putem integracijskog nastupa bendova iz oba entiteta kako bi promovisali toleranciju i suživot svih etničkih grupa.
Na ovaj način JOM želi pokrenuti tradicionalno održavanje festivala. Festival je predviđen za 14. i 15. august (ili 28. i 29. august zavisno od broja prijavljenih bendova) pa se svi zainteresovani mole da pošalju potvrdu o učešću čim pročitaju ovu obavijest.

Troškove puta, hrane i prenoćišta snosi Mjesna zajednica Jelah koja je generalni pokrovitelj ovog festivala, a bendovi koji se prijave moraju uzeti u obzir da je njihovo učešće besplatno i ako se opredijele da učestvuju moraju poslati dopis koji sadrži: broj članova benda, imena i prezimena članova benda i mjesto iz kojeg dolaze.

Svi mladi bendovi (u razvoju) sa područja općina: Tešanj, Maglaj, Doboj, Teslić, Zenica, Žepče, Derventa, Petrovo, Gračanica i Tuzla koji žele da se promovišu i uzmu učešće na ovom festivalu treba da se obrate na e-mail [email protected] ili broj telefona 061/847-260 (kontakt osoba: Almir Ramić).

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: