{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mladen Ivanković Lijanović: Spora pravda je velika nepravda

S
29.7.2011. u 15:17
0
5
Mladen Ivanković Lijanović: Spora pravda je velika nepravda
0
Mladen Ivanković Lijanović: Spora pravda je velika nepravda
Mladen Ivanković Lijanović
"Oslobađanje generala Jovana Divjaka ponovo je potvrdilo sve apsurdnosti koje se u posljednje vrijeme dešavaju u okviru odnosa zemalja bivše Jugoslavije", poručio je Mladen Ivanković Lijanović i dodao: "Spora pravda je ipak velika nepravda".
"Smatram da se ovaj i mnogi drugi slučajevi nisu uopće trebali desiti. Tužno je što cijeli naš region ima uistinu tamnu i ružnu blisku povijest i u tom smislu svi mi moramo da shvatimo kako za našu djecu i generacije koje dolaze moramo biti okrenuti gradnji mira i svjetlije budućnosti. Ovo je još jedan pokazatelj da je Jovan Divjak bio na strani svih građana Sarajeva bez obzira na vjeru i naciju i da je bez ikakvih ustupaka držao svoj kurs na pravome putu, a to su zaštita nedužnih ljudi, gradnja mira, gradnja suživota i međuetničke suradnje i uvažavanja", poručio je Ivanković Lijanović.

"Hvala generalu Divjaku koji u ovom teškom vremenu svu svoju energiju ulaže u gradnju boljitka za naše mlade sugrađane, hvala mu za svaku izborenu stipendiju našim studentima i učenicima. Njegova humana misija ulaganja u obrazovanje naših mladih zaslužuje najveći respekt i potporu", izjavio je predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak povodom vijesti o oslobađanju Jovana Divjaka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: