{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mladen Ivanić pred Sudom BiH

S
24.1.2008. u 12:24
0
0
Mladen Ivanić pred Sudom BiH
0
Mladen Ivanić pred Sudom BiH
Početak glavnog pretresa u predmetu protiv Zorana Đerića i drugih zvaničnika iz Republike Srpske, među kojima je i potpredsjednik Parlamentarne skupštine Vijeća Evrope Mladen Ivanić, zbog zloupotreba u preduzeću "Srpske šume", zakazan je za danas pred Sudom BiH.
Mladena Ivanića, zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda, člana delegacije Parlamentarne skupštine BiH i potpredsjednika Parlamentarne skupštine Vijeća Evrope, optužnica u ovom predmetu tereti za krivična djela zloupotreba položaja, zločinačko udruživanje, podstrekavanje na zloupotrebu položaja i davanje dara i drugih oblika koristi.

Miro Jurišić optužen je za krivična djela šumska krađa i davanje dara i drugih oblika koristi, dok su Zoran Đerić, Perica Bundalo, Rodoljub Trkulja i Stojko Blagojević optuženi za krivična djela zločinačko udruživanje i podstrekavanje na zloupotrebu položaja.

Pored ovoga, Perica Bundalo optužen je za krivično djelo davanja dara i drugih oblika koristi, a Zoran Šupeta, Dragiša Dragutinović, Zdenko Sakan, Milorad Marjanović, Mirko Rokvić, Radenko Borojević i Novica Davidović optuženi su za krivično djelo zloupotreba položaja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: