{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mladen Ivanić pred Sudom BiH

S
24.1.2008. u 12:24
0
0
Mladen Ivanić pred Sudom BiH
0
Mladen Ivanić pred Sudom BiH
Početak glavnog pretresa u predmetu protiv Zorana Đerića i drugih zvaničnika iz Republike Srpske, među kojima je i potpredsjednik Parlamentarne skupštine Vijeća Evrope Mladen Ivanić, zbog zloupotreba u preduzeću "Srpske šume", zakazan je za danas pred Sudom BiH.
Mladena Ivanića, zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda, člana delegacije Parlamentarne skupštine BiH i potpredsjednika Parlamentarne skupštine Vijeća Evrope, optužnica u ovom predmetu tereti za krivična djela zloupotreba položaja, zločinačko udruživanje, podstrekavanje na zloupotrebu položaja i davanje dara i drugih oblika koristi.

Miro Jurišić optužen je za krivična djela šumska krađa i davanje dara i drugih oblika koristi, dok su Zoran Đerić, Perica Bundalo, Rodoljub Trkulja i Stojko Blagojević optuženi za krivična djela zločinačko udruživanje i podstrekavanje na zloupotrebu položaja.

Pored ovoga, Perica Bundalo optužen je za krivično djelo davanja dara i drugih oblika koristi, a Zoran Šupeta, Dragiša Dragutinović, Zdenko Sakan, Milorad Marjanović, Mirko Rokvić, Radenko Borojević i Novica Davidović optuženi su za krivično djelo zloupotreba položaja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: