{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mjesečna vozna karta za studente u Sarajevu 16 KM

F
9.1.2012. u 14:28
0
89
Mjesečna vozna karta za studente u Sarajevu 16 KM
0
Mjesečna vozna karta za studente u Sarajevu 16 KM
Foto: Sarajevo-x.com
Redovni i redovno samofinasirajući studenti Univerziteta u Kantonu Sarajevo u školskoj 2011/2012. godini, mogu da ostvare pravo na subvencioniranje troškova prijevoza u javnom gradskom i prigradskom saobraćaju.
Studenti će sa iskaznicama moći kupovati mjesečni kupon po cijeni od 16 KM koji će važiti u svim zonama i svim vidovima saobraćaja.

Za izradu iskaznica studenti su obavezni donijeti potvrdu o statusu redovnog studenta izdatu od strane visokoškolske ustanove u kojoj je redovan student upisan, popunjen obrazac "Prijava za subvenciju prijevoza redovnih studenata u javnom gradskom i prgradskom saobraćaju", a obrazac mogu preuzeti na web stranici Ministarstva saobraćaja KS, te index na uvid i jednu fotografiju.

Troškovi izrade iskaznica iznose 5 KM, a izrada iskaznica i prodaja studentskih kupona počinje u utorak 10. januara 2012. godine, na prodajnim mjestima GRAS-a: Ćumurija, Otoka, Ilidža i Dobrinja u vremenu od 7 do 14.30 sati, a karte preuzimaju lično studenti.

Studenti su obavezni izvršiti zamjenu postojećih studentskih karata do 16.j anuara ove godine, saopćeno je iz Službe za odnose sa javnoću GRAS-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: