{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mirsad Hadžikadić u Sarajevu igrao odbojku s mladima

23.9.2018. u 13:09
1.128
116
Mirsad Hadžikadić u Sarajevu igrao odbojku s mladima
1.128
Kandidat za člana Predsjedništva BiH Mirsad Hadžikadić danas je u parku Hastahana u Sarajevu igrao odbojku s mladima.
Hadžikadić je rekao da mu je bilo divno družiti se s mladim ljudima te da je potrebno organizovati više sličnih aktivnosti za mlade.

"Isto tako imali smo priliku da razgovaramo o situaciji u BiH i njihovom stanju, odnosno da li odlaze odavde, ko ostaje, šta bi oni uradili i popravili kada bi mogli da poprave. Drago mi je i predstavlja mi čast što sam imao priliku da se družim s njima", kazao je Hadžikadić.

Kako kaže, bez razgovora s mladim ljudima uopće se ne može razumjeti mlada populacija. Na konstataciju novinara da se iz komenatara mladih ljudi moglo zaključiti da oni vjeruju u program Mirsada Hadžikadića, kandidat za člana Predsjedništva BiH rekao je da mu je prišlo desetak mladih ljudi.

"Govorili su baš o tome da mi govorimo o stvarima o kojima i oni razmišljaju i do kojih im je stalo. Posebno me iznenadila činjenica da je riječ o mladim osobama iz svih naroda, a ne samo dominantno iz jednog naroda. Jedan sredovječan čovjek također me iznenadio, a koji je rekao da nikada nije pratio politiku, ali da sada prati moj angažman te da je pročitao i pregledao sve što sam izjavio. Rekao mi je da je nekoliko puta zaplakao te da često ostaje do četiri ujutro kako bi mogao pregledati sve što može", rekao je Hadžikadić.

Zaključio je da mu to daje snage i energije da ide dalje bez obzira šta će biti na kraju. Kako kaže, važno je da svi znaju da je ovo jedina moguća opcija i da na kraju ona uspije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: