{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ministarstvo poljoprivrede FBiH: Sve aktivnosti teku prema planu

11.9.2014. u 14:05
4
11
Ministarstvo poljoprivrede FBiH: Sve aktivnosti teku prema planu
4
Ministarstvo poljoprivrede FBiH: Sve aktivnosti teku prema planu
Iz kabineta ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Federacije Bosne i Hercegovine, Jerke Ivankovića Lijanovića, danas je saopćeno da sve aktivnosti ministarstva teku planiranom dinamikom, bez ikakvih smetnji i u skladu sa zakonskom regulativom Federacije Bosne i Hercegovine.
"Ovom prilikom se ne želimo referisati na pojedinačne navode i dezinformacije koje oslikavaju neistine, u okviru odjela ili sektora unutar Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, kao i agencija pod okriljem Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Napominjemo da ćemo, u okviru nadležnosti i u skladu sa pozitivnim zakonskim regulativama, štititi dignitet Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, a iznad svega, nastavit ćemo štititi prava građana", stoji u saopćenju Ministarstva.

Podsjetimo, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, te dopremijer FBiH, Jerko Ivanković Lijanović, uhapšen je jučer u akciji Meso koja je usmjerena je na borbu protiv organiziranog kriminala i poreznih utaja u iznosu većem od 11 miliona KM.

Uhapšen je i ministar trgovine FBiH Milorad Bahilje, te još nekoliko članova porodice Lijanović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: