{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ministarstvo poljoprivrede FBiH: Sve aktivnosti teku prema planu

11.9.2014. u 14:05
4
11
Ministarstvo poljoprivrede FBiH: Sve aktivnosti teku prema planu
4
Ministarstvo poljoprivrede FBiH: Sve aktivnosti teku prema planu
Iz kabineta ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Federacije Bosne i Hercegovine, Jerke Ivankovića Lijanovića, danas je saopćeno da sve aktivnosti ministarstva teku planiranom dinamikom, bez ikakvih smetnji i u skladu sa zakonskom regulativom Federacije Bosne i Hercegovine.
"Ovom prilikom se ne želimo referisati na pojedinačne navode i dezinformacije koje oslikavaju neistine, u okviru odjela ili sektora unutar Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, kao i agencija pod okriljem Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Napominjemo da ćemo, u okviru nadležnosti i u skladu sa pozitivnim zakonskim regulativama, štititi dignitet Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, a iznad svega, nastavit ćemo štititi prava građana", stoji u saopćenju Ministarstva.

Podsjetimo, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, te dopremijer FBiH, Jerko Ivanković Lijanović, uhapšen je jučer u akciji Meso koja je usmjerena je na borbu protiv organiziranog kriminala i poreznih utaja u iznosu većem od 11 miliona KM.

Uhapšen je i ministar trgovine FBiH Milorad Bahilje, te još nekoliko članova porodice Lijanović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: