{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ministarstvo finansija FBiH: Poziv na dostavljanje identifikacionih podataka

F
11.6.2008. u 15:51
0
0
Ministarstvo finansija FBiH: Poziv na dostavljanje identifikacionih podataka
0
Ministarstvo finansija FBiH: Poziv na dostavljanje identifikacionih podataka
Ministarstvo finansija FBiH poziva sve pravne i fizičke osobe koje su prijavile potraživanja po osnovu ustupljenih i mobilisanih sredstava u toku rata i neposredne ratne opasnosti da Komisiji za konačnu verifikaciju ratnih potraživanja dostave nedostajuće identifikacione podatke u cilju pravilne izrade rješenja kod navedenih potraživanja.
Identifikacioni podaci trebaju sadržavati prezime i ime povjerioca i ime oca povjerioca (osobe koja je prijavila potraživanja), JMBG povjerioca i sadašnju tačnu adresu. Pravna lica trebaju dostaviti i identifikacioni broj.

Ministarstvo poziva i povjerioce da ukoliko nisu dostave originalnu dokumentaciju: sudsku presudu - odnosno rješenje o izvršenju sudske presude, rješenje organa koji je izvršio potraživanje, sporazum i zapisnik organa koji je utvrdio potraživanje ili ovjerenu kopiju zajedno s traženim podacima koja će biti predmet verifikacije potraživanja.

Rok za dostavu podataka je 30. juni a traženu dokumentaciju treba poslati na adresu Federalno ministarstvo financija / finansija, Mehmeda Spahe br. 5. Sarajevo s naznakom: "Komisiji za konačnu verifikaciju ratnih potraživanja", saopćeno je iz federalnog Ministarstva finansija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: