{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ministar zdravstva pijan razbijao čaše i pepeljare

S
9.4.2009. u 10:50
0
9
Ministar zdravstva pijan razbijao čaše i pepeljare
0
Ministar zdravstva pijan razbijao čaše i pepeljare
Drvarska policija podnijela je prekršajnu prijavu protiv ministra rada, zdravstva i socijalne politike Livanjskog kantona Darka Horvata, zbog narušavanja javnog reda i mira, potvrdio je Srni portparol kantonalnog MUP-a Ivica Vrdoljak.
On je rekao da je Horvat u društvu trojice kolega i prijatelja 11. marta oko 19.00 časova u hotelu "Drvar" u Drvaru narušio javni red i mir tako što je pod uticajem alkohola razbijao čaše i pepeljare o čemu je lokalna policija obaviještena tek sutradan.

Vrdoljak je potvrdio da su prekršajne prijave podnesene i protiv tri osobe koje su bile u društvu Horvata, te da se kazne za prekršaje ove vrste kreću od 400 do 700 KM.

U momentu narušavanja javnog reda i mira u hotelu se zatekao i jedan pripadnik LOT-tima Eufora koji je o svemu obavijestio lokalnu policiju, MUP Livanjskog kantona i predsjednika kantonalne Vlade Nediljka Rimca.

Horvat živi u Drvaru, a do izbora na dužnost ministra zdravstva Livanjskog kantona nakon opštih izbora 2006. godine, bio je zaposlen kao ljekar u Domu zdravlja u Drvaru.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: