Ministar Salmir Kaplan svoj terenac parkira na rampu za invalide

Piše: N. J./Klix.ba
5.2.2013. u 12:05
7
337
Ministar Salmir Kaplan svoj terenac parkira na rampu za invalide
7
Već duže vrijeme federalni ministar kulture Salmir Kaplan svoj luksuzni terenac nepropisno parkira u Rosuljama, svjedoče nam stanovnici ovog vogošćanskog naselja.
Terenac ministra Salmira Kaplana na rampi za invalide (Foto: Čitatelj portala Klix.ba) Terenac ministra Salmira Kaplana na rampi za invalide (Foto: Čitatelj portala Klix.ba)

Dokle ide ministrova bahatost najbolje pokazuje činjenica, ali i fotografija koju smo dobili od našeg čitatelja, da Kaplan svoj automobil parkira na trotoaru, ali i na rampu za invalide, koju većina ratnih vojnih invalida u tom naselju koristi za silazak na parking ili za penjanje na trotoar.

"U naselju koje je puno šehidskih porodica i RVI, ministar treba obratiti pažnju ne samo zbog nas koji smo RVI, nego i zbog mnogih majki koje nisu u mogućnosti prelaziti preko trotoara sa svojom malom djecom u kolicima. Mnogi su stanari već nekoliko puta upozoravali ministra da ne parkira automobil na trotoar, blokirajući rampu za invalide, međutim, to se promijeni jedno vrijeme i onda sve bude po starom", napisao nam je rezignirani čitatelj i dodao:

"Ako nam se ministri ovako ponašaju šta tek trebamo očekivati od okorjelih kriminalaca".

Zatražili smo komentar ministra Kaplana, koji nije želio odgovoriti na naš upit.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (337)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: