Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ni hljeb u pekari ne placa
Hoce li ovo tuzilastvo ispitati?
jbg i ovo je za tuzilastva...pa nismo svicarska
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zadnji put kad je potrosio svoje pare Drina marka bila
Ovdje ima dosta toga nemoralnog ali ništa nije kriminalno. Imate online Službeni glasnik BiH i tamo u tabeli piše da na godišnjem nivou njegovo ministarstvo može potrošiti 60.000 KM na ime troškova reprezentacije.
što ti je sda masinerija!! napdaju zbog 16 000 a njihovi 16 milijardi ukrali!!! pitajte samo po sarajevu gazde hotela i restorana.....sve ce vam biti jasno!!!
ne troši ko ima vec ko je navikao.. :D
Nema novca za penzionere, nema za ugrožene, nema za invalide,nema za puteve, vakcine, itd, ali ima za bahatluke, za nova skupa vozila, pukni zemljo da propadnem u te.
I ovaj kao frajer sad?
Država BiH im valja samo kad treba lovu uzimati...
svaka mu čast pametan
Ta dok je radio u banci valjda navikao na pare pa sad mu se osladilo trošiti 🤔🤔🤔
Od svega je najzanimljivije kada se postavi pitanje covjeku koju je napustio BiH i otisao u svijet trazeci bolju buducnost:"A sto si otisao svega ti!? Vidi rahatluka ovdje." Moj jarane, u BiH ni lokum nije rahat. Zivi bili i samo dizanje sidra!
I onda se zali i psuje tu istu drzavu i budzet
Koji komad SELJACINE, a u stvari smo to mi jer dopustamo sve ovo!!!
Too..hebi ovaj glupi,zatucani,odvratni narod!! Samo troši,kradi, ko hebe jöš ovu nakaznu državu!
Hapsi govvnara...Pa jeste li vi u tuzilastvu normalni?! Kako se ovo dozvoljava i kako se ovako moze uopste desiti? Na koji nacin uzimanje novca iz drzavne kase se ovakvim dupeministrima i ostalima omogucava da uopste uzmu ikakvu marku? Koji shufti u pm....
Nisu mu mrske pare drzave Bosne i Hercegovine. Koji licemjer.
Sustem raspodjele vlasti koalicije SDA-SNSD-HDZ je na ministarska i direktorska mjesta postaviti neskolovane papke koji treba da deru ovaj glupi narod na svakom koraku sto bezobzirnije i da to cak ne treba pametno prikrivati jer u igri je prikrivanje milionskih suma na javnim investicijama koji odlaze na privatne racune sefova stranaka.To sto se objavi u javnosti je kap u okeanu za koji glupsoni nikad nece ni saznati.