Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve sto vise citam klix sve imam vecu zelju da se spakujem i potrazim srecu negdje vani
@drobilica najmanje 50% bosnjaka su muslimani samo po imenu, niti idu u dzamiju niti poste.. osim toga ima dosta bosnjaka ateista. Broj bradonja u BiH je 1%. Tako da je tvoj komentar opce generalisanje i nije validan.
hhhahhaa ... most je jako star. ima 13 godina od kako je sagrađen. klix na aparatima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znaci radije skociti sa mosta nego ga zaobici?
hhhahhaa ... most je jako star. ima 13 godina od kako je sagrađen. klix na aparatima.
@macak mali Mozda poneka zalutla, ali nema mina hahahahahahha bas si glup!
Na brdu HUM je KRIŽ, koji se najbolje vidi iz ISTOČNOG MOSTARA i Starog mosta
Dragan nek uzme i Hum da bude izborna jedinica
20 godina od rata i jos moras paziti gdje ces stati. Puu
Nije pošteno išta pisati sve dok se Trebević ne deminira i dok se na njega ne mognu odvesti djeca iz obdaništa da se igraju u prirodi.
Ljudi ja sam se rodio u Norveskoj, ne razumijem sta vam znaci "Bosna", "Srbija", "Croatia"? Moze li mi neko objasniti sta to znaci i zasto su milioni poginuli, a danas milioni pate za ta neka imena? Ne razumijem, nemate ni koncertne dvorane, ni planetarium, nista nemate a nesto se mrzite i ubijate oko tih imena? Ne kontam, moze li mi neko objasniti please. Thank you!
Hvor i Norge ble du født?
Mladi ljubavni parovi, pazite se!
hhhahhaa ... most je jako star. ima 13 godina od kako je sagrađen. klix na aparatima.
Klix malo kaki
Idite iz BiH, spasite se ovog jada.
mine je postavljao hvo na brdu hum..tako da oni imaju i mape i znaju gdje su postavljali...osim ako im fali koji milion pa da na tu foru dobiju
NEKI OD SINKRONIZIRANIH ZLOČINA VUČIĆ-MILOŠEVIĆEVIH SAUČESNIKA (TE OSTALIH BEOGRADSKIH "HEROJA") NAD HRVATIMA I BOŠNJACIMA TOKOM AGRESIJE TVOREVINE TARIGUZIJE (SRBIJE) NA BOSNU MJESECA TRAVNJA 1992-E GODINE: Bijeljina: www.youtube.com/watch?v=fNk10Q_TJzA Široki Brijeg: www.youtube.com/watch?v=bDdF7MYenuI Napomena: Takve zrakoplovne napade raketama zrak-zemlja su četnici planirali realizirati i sa nuklearnom elektranom "Krško" u Sloveniji.
stari most, a sagrađen 2004. imam stariji bicikl u garaži. hahhah... jebbo te led. :)))
jel to iz tebe progovara mrznja ili zavist? sta mislis da je uzrok tome? nesto iz djetinjstva?
A hahhahaaaa, koji ublehas majko moja !!!Čuj treba razlikovat sumnjivu od rizične, pa u zadnjih 5 godina poginulo vam je 10 deminera u sumnjivoj površini ili ti u tehničkom izvidjanju, metodi koju ste smislili da bi uzeli novce a da pritom ne deminirate NIŠTA.Jah i na kraju, i sumnjivu i rizičnu ste obilježili istom tablom !!!
Lakse se baviti politikom i licnim sicarima nego ovim problemom.Te mine sigurno ne smetaju ni Draganu ni Bakiru niti prolaze tim mjestima.Visi su interesi Aluminijum i ostale firme koje su opustosili do kraja