|

Milorad Dodik primio Ćiru Blaževića

Milorad Dodik primio Ćiru Blaževića
0
N
Nezavisne
3.12.2008. u 23:07
122
komentara
0

dijeljenja
Milorad Dodik primio Ćiru Blaževića Foto: Nezavisne
Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik primio je u srijedu u Banja Luci Miroslava Ćiru Blaževića, selektora fudbalske reprezentacije BiH, pišu Nezavisne novine.
U veoma srdačnom, kako pišu Nezavisne, razgovoru o sportskim događajima u RS i BiH, Dodik i Blažević su se osvrnuli i na političku situaciju, te se složili da svako u svom domenu doprinese potpunoj normalizaciji odnosa u BiH, ali i u regionu.

Blažević je Dodiku tom prilikom poklonio fudbalsku loptu, na kojoj je napisalo: "S osobitim poštovanjem! Mili od srca. Ćiro." Također, Blažević je Dodiku uručio i dres reprezentacije BiH s brojem 11.

Blažević je nakon sastanka s premijerom kazao da je Dodik potvrdio sve ono što je ranije pretpostavljao o njemu. "On je pravi lider", istakao je selektor fudbalske reprezentacije BiH, dodajući da je duboko uvjeren da će on omogućiti sve moguće satisfakcije narodu.

Blažević je rekao da bi želio da ima "što više Dodika u BiH", jer samo takvi ljudi mogu biti "lokomotive koje vuku sve naprijed".
Prijavi grešku


Komentari (122)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...