{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Milorad Dodik kao brižan roditelj"

S
23.4.2009. u 08:26
1
60
"Milorad Dodik kao brižan roditelj"
1
"Milorad Dodik kao brižan roditelj"
Investiciono-razvojna banka RS-a dodijelila je 3 miliona KM kredita firmi čiji je vlasnik sin Milorada Dodika. U reagovanju na ovu vijest Naša stranka je osudila postupke i izjavu premijera RS-a koji je rekao: ’’Bolje da se moj sin bavi voćarstvom, nego da bude klošar i narkoman u Banja Luci’’.
Naša stranka ističe kako Dodik ovim pravda činjenicu da je IRB Investiciono- razvojna banka RS-a 'ni po babu ni po stričevima' dodijelila toliki kredit, te ističe da takve izjave "navode mlade ljude na stranputicu života učeći ih da je moguće brzo i lako bogaćenje bez truda, zalaganja, stalnog učenja i vjere u jednaka prava svih pred institucijama Republike Srpske."

"Premijer Dodik je pljunuo u lice hiljadama roditelja u RS-u koji jedva sastavljaju kraj s krajem i čijoj djeci nije potreban tromilionski kredit da ne bi postali klošari i narkomani, kao što je izgleda nečijoj privilegovanoj djeci potrebno, pa poručujemo premijeru da se djeca izvode na pravi put vaspitanjem, obrazovanjem i porodičnim vrijednostima, a ne protekcijama i zloupotrebom narodnog novca", stoji u saopštenju Naše stranke.

"Premijer Vlade RS-a je svojim ponašanjem i potpunom privatizacijom institucija, nepotizmom i strahovladom, obeshrabrio svakog mladog čovjeka da pokuša ostvariti svoje ambicije, ako nema tatu na nekoj ministarskoj ili premijerskoj funkciji", smatraju iz ove bh. stranke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li političari Krivični zakon FBiH mijenjaju da bi zaštitili svoje pozicije?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: