{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Milorad Dodik kao brižan roditelj"

S
23.4.2009. u 08:26
1
60
"Milorad Dodik kao brižan roditelj"
1
"Milorad Dodik kao brižan roditelj"
Investiciono-razvojna banka RS-a dodijelila je 3 miliona KM kredita firmi čiji je vlasnik sin Milorada Dodika. U reagovanju na ovu vijest Naša stranka je osudila postupke i izjavu premijera RS-a koji je rekao: ’’Bolje da se moj sin bavi voćarstvom, nego da bude klošar i narkoman u Banja Luci’’.
Naša stranka ističe kako Dodik ovim pravda činjenicu da je IRB Investiciono- razvojna banka RS-a 'ni po babu ni po stričevima' dodijelila toliki kredit, te ističe da takve izjave "navode mlade ljude na stranputicu života učeći ih da je moguće brzo i lako bogaćenje bez truda, zalaganja, stalnog učenja i vjere u jednaka prava svih pred institucijama Republike Srpske."

"Premijer Dodik je pljunuo u lice hiljadama roditelja u RS-u koji jedva sastavljaju kraj s krajem i čijoj djeci nije potreban tromilionski kredit da ne bi postali klošari i narkomani, kao što je izgleda nečijoj privilegovanoj djeci potrebno, pa poručujemo premijeru da se djeca izvode na pravi put vaspitanjem, obrazovanjem i porodičnim vrijednostima, a ne protekcijama i zloupotrebom narodnog novca", stoji u saopštenju Naše stranke.

"Premijer Vlade RS-a je svojim ponašanjem i potpunom privatizacijom institucija, nepotizmom i strahovladom, obeshrabrio svakog mladog čovjeka da pokuša ostvariti svoje ambicije, ako nema tatu na nekoj ministarskoj ili premijerskoj funkciji", smatraju iz ove bh. stranke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: