Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta su Srbi uzeli ili prisvojili od drugih naroda: 1. jezik od Bosanaca 2. pismo ćirilicu od grkomakedonaca, Cirilo, Metodije itd 3. himnu "Boze pravde" iz pozorisne predstave Davorina Jenka 4. teritoriju vecim dijelom od Albanaca, Bugara i Madjara 5. zastavu od Rusa a dvoglavog orla od Bizanta 6. tzv. srpska ratnicka pjesma "Mars na Drinu" je ustvari plagijat bosanske pjesme "Sehidski rastnak" 7. tzv. srpska pjesma "Tamo daleko" je plagijat stare turske pjesme jos iz stare Turske 8. gusle od Ilira s Dinarida 9. narodnu nosnju od Rumuna i Turaka 10. kuhinju vecim dijelom od Turaka 11. vjeru od Bizanta 12. tri prsta od nacista 13. sajkacu od Austrougara 14. srpske turbo-folk poskocice i dan danas plagiraju od Grka i Turaka itd itd itd mali je ovo prostor da bi se pobrojalo sve, uglavnom mozete sve dokaze o tome naci na netu, prvenstveno wikipedia.org Ima li taj narod ista svoje vlastito a da nije uzeo od drugih??????
Srbi o Srbima: “Srbi su lud narod.” Dr. Jovan Rašković, osnivač SDS-a “Srbi su bolesno zaljubljeni u svoje laži.” Milan Panić, srbijanski ex-premije “Srpski su intelektualci i to nažalost u velikoj većini, nacionalisti.” Mirko Kovač, srpski književnik „...čitavog života unesrećen našom srpskom stvarnošću. Sada, na kraju te drame, nisam uveren da sam mogao drugim putem da stignem do srpske propasti. A time i do svoje propasti sa idejama koje sam zastupao.“ Nacionalizam ovde sam sebe raskrinkava kao sistem u kojem nacionalista, ne mogavši da odagna zlu slutnju da će nacija neminovno propasti, igra ulogu njenog branioca od tog permanentnog raspada u koji ju je upleo sopstvenim idejama. On mrzi sopstvenu naciju, jer ona, svojom propašću, upropašćuje njegove ideje. To je sistem projekcija gde strah (u kojem su velike oči) vodi u zaslepljujuću mržnju" Dobrica Cosic srpski otac nacije .
To je kultura jednog budalastog presednika,koji ko persenalno nebi mu dao ni kozu cuvati a ne baveti se politikom koji zastupa s republiku.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHA CIM SE NA OVOM PORTALU POJAVI NASLOV MILORAD DODIK, VI PODIVLJATE, EKSPRESNOM BRZINOM NAPUNITE PO 200 KOMENTARA, NERVIRATE SE, JEDETE SE... PA ZASTO TO AKO VAM JE TOLIKO NEBITAN?? HAHAHAHAHAHA
kAKO STE VI SVI SAMO GLUP NAROD, OVO UOPSTE NIJE DODIKOV GLAS!
NIKO NEMA ŠTO srbin IMADE! A ŠTO NEMA ON sebi UKRADE!
Boze sacuvaj i sakloni.
koji ste vi šuftovi, a ne date da se komentiraju backović i fazlija
Evo stranice za nas ljenčine koji cijeli dan provodimo pred kompjuterom - ovdje možete zaraditi 1 cent za svaku reklamu koju pogledate. Stranica je besplatna, ovdje možete da se registrirate: http://www.clixsense.com/?4986151
Ovaj sa slike mora da je srbin...nekako mu vokabular prilici tom "nebeskom" narodu.
Ovo ugledali Sarajevo po prvi put jeli mislis na poludivlje sumnjake sa obronaka naseg grada koji nemogavsi se prilagoditi gradskom zivotu i civilizaciji zapuvase po nama i nasem gradu. Nisu oni nikad mogli ni sami sa sobom zato su im kuce jedna od druge po kilometar tesko je divlju zvijer pripitpmiti.
Klit.ba.........ispostava bolnice Jagomir. Neuki, nepismeni, neobrazovani....sa razvucenim balavim zvaljama jos od momenta kada su ugledali Srajevo po prvi put.
Na zalost Meho to vrijeme nikada nece doci, previlik je broj tamo ratnih zlocinaca koji samo u njega vjeruju i koje on ocito stiti.
kakvo je ovo sirenje netrpeljivosti, sram te bilo hus. bas mi je zao sto se takve (zasada) jos ne da prijaviti policiji zbog ovakvih stvarii ! najgore kod ksenofoba je to sto nikako nisu svjesni da sutra mogu postati zrtve drugih ksenofoba. to sto je dodik nekulturan i primitivan, to nikako ne implicira da to vazi za cijeli narod. i ne, nisam srpskog porijekla.
OK Ali Dodik je slika i prilika naroda koji ga je birao...
@bosanceros,evo ti još malo činjenica,dopuni artiljeriju,mislim da je i @ČINJENICA tražio.
Interesantno.. Dali Dodik zna engleski jezik ili bilo koji drugi strani jezik.. Pozz.