{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Milioni potrošeni na bilborde i plakate

F
20.9.2008. u 16:01
0
0
Milioni potrošeni na bilborde i plakate
0
Milioni potrošeni na bilborde i plakate
Pred sami početak izborne kampanje za ovogodišnje lokalne izbore, predstavnici parlamentarnih stranka, kako onih na vlasti tako i onih u opoziciji, javno su obećali biračima da za ovogodišnju kampanju neće trošiti mnogo novaca, podsjećaju iz Naše stranke.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Cifre iz obećanja kretale su se od pet do šest stotina hiljada KM.

- Ali, kao i svako drugo obećanje političkog parlamentarnog establišmenta ni ovo, naravno, nije održano. Mogu to golim okom, bez bilo kakve podrobnije analize birači vidjeti na ulicama naših gradova, a pogotovu u Sarajevu, kaže se u saopćenju.

Ogromni bilbordi sa neukusno našminkanim licima lokalnih političara, mnogobrojni kič plakati sa izlizanim porukama naprosto zaskaču prolaznike. Sarajevo se pretvorilo u političko ratište plakatima. Milioni KM skrhani su u bilborde i plakate, a ne stotine hiljada KM. Građani i građanke dobro znaju čiji su to novci.

Ipak, smatraju u Našoj stranci, najgore od svega jesu poruke na plakatima.

Naša stranka je uvjerena da će građani prepoznati sve predizborne trikove i birati one koji su stručni i sposobni da pokrenu našu zemlju, te da organe vlasti na svim nivoima učine javnim dobrom bez korupcije i kriminala, a ne dobrom isključivo za partijske elite, njihove lidere i lobije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: