{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Milioni potrošeni na bilborde i plakate

F
20.9.2008. u 16:01
0
0
Milioni potrošeni na bilborde i plakate
0
Milioni potrošeni na bilborde i plakate
Pred sami početak izborne kampanje za ovogodišnje lokalne izbore, predstavnici parlamentarnih stranka, kako onih na vlasti tako i onih u opoziciji, javno su obećali biračima da za ovogodišnju kampanju neće trošiti mnogo novaca, podsjećaju iz Naše stranke.
Cifre iz obećanja kretale su se od pet do šest stotina hiljada KM.

- Ali, kao i svako drugo obećanje političkog parlamentarnog establišmenta ni ovo, naravno, nije održano. Mogu to golim okom, bez bilo kakve podrobnije analize birači vidjeti na ulicama naših gradova, a pogotovu u Sarajevu, kaže se u saopćenju.

Ogromni bilbordi sa neukusno našminkanim licima lokalnih političara, mnogobrojni kič plakati sa izlizanim porukama naprosto zaskaču prolaznike. Sarajevo se pretvorilo u političko ratište plakatima. Milioni KM skrhani su u bilborde i plakate, a ne stotine hiljada KM. Građani i građanke dobro znaju čiji su to novci.

Ipak, smatraju u Našoj stranci, najgore od svega jesu poruke na plakatima.

Naša stranka je uvjerena da će građani prepoznati sve predizborne trikove i birati one koji su stručni i sposobni da pokrenu našu zemlju, te da organe vlasti na svim nivoima učine javnim dobrom bez korupcije i kriminala, a ne dobrom isključivo za partijske elite, njihove lidere i lobije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: