Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije popularno istinu govoriti, najviše boli.
Pomozite mu ljudi, govori da će podići sam na sebe ruku..
nije ni popularno kada ti Klix nabija lajkove.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hajde od Srba ali kako od Hrvata napravismo neprijatelje izborom Komšića 4x za to je potreba naročito niska inteligencija jer mi drugog izlaza iz BIH nemamo osim preko HR i Srbije.
Dejton nije sveto slovo na papiru trebao ja davno da bude promjenjen jer je to bio sporazum o prekidu rata i rečeno je da će da bude promjenjen. A čime bi ga ti branio Milanoviću možda sa ženom i puškom da se suprotstavi. Dejton treba ukinuti a ne mjenjati jer je nastao na agresiji i genocidu nad Bosnjacima. I ti se ne pitaš uopće u vezi Dejtona vi kao agresori ste potpisali da nećete više napadati drugog.
Zoki je najpopularniji političar u HR,turat će vam još 4 godine…😊
Nosi ga materi da joj tura pa da dobiješ mlađeg bracu bubuljenka da budete ko Lolek i Bolek
Prvo sapun kada udjes u BiH
Odlikovao brigadu koja je razvaljena skroz prilikom oslobađanja Dervente. Bježali ko žene. Dva dana se branili i onda trčali do Hrvatske.
Blago se nama kad na sve strane dejton svi čuvaju
Naj bolesniji um od svih politicara na Balkanu!
Zokice ;..u Deytonu su uspostavljena dva entiteta...jedan bira Srbina , a drugi Bošnjaka i Hrvata u Predsj.BiH...I.., kaj bi ti i stožernik sad..? Jel to promjena Deytona..?..
Podrška SAO Krajini i Raškoviću
Što se ne suprotstaviš Miloradu Dodiku koji najviše krši Dejtonski sporazum, nego ga nazivaš partnerom, hebo ti on mater a ti njemu
Nisi ni hrvatsku branio 91 podrumašu retardirani.
Zoki zvani diareja
A i jesi sila u p...u m.....u !
Po dejtonu nema legitimnih predstavnika
Da bas tako, i ja se nadam da je hrvarska vlada PROCITALA taj sporazum jer cine se da ga svi tumace kako im odgovara… pise negdje i da ste se svi obavezali NE MJESANJU, al izgleda da vam nesto slabo ide engleski jezik, negdje pise isto ko NADGLEDA sve to, a to nije hrvatska niti srbija… isto tako tek ste neki dan usli u EU, al politiku ne mjenjate. Za tebe su glasali u hrvatskoj jer nisi iz HDZ al su se propisno zaj.bali
Ta brigada je razbijena na sitne komadiće prilikom oslobađanja Dervente.