Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milanko Kajganić odani kadar Milana Tegeltije. Ono što posebno treba istaknuti je činjenica je Kajganić “preskočio” sve niže pravosudne institucije u BiH te da je, bez ikakvog tužilačkog iskustva, 2014. godine odmah imenovan za tužioca Tužilaštva BiH. VSTV-om je tada rukovodio Milan Tegeltija. http://tuzilastvobih.gov.ba/files/docs/biografije/Milanko_Kajganic-bos.pdf
Čuj Diana gospođica budalica danas kajmakovic pa gdje nju nadjoste , zijad turkovic
Ovako su Bosnje lajale na Kolindu, pa dosao Zoran, jos gori od Kolinde.Ovako su lajali na Borisa Tadica, pa dosao Vucic, koji je jos podmukliji prema BiH od Tadica. Bosnje su se radovali Bidenu, vozali auta po Sarajevu, a on im rece dva entiteta i tri ravnopravna naroda. Bosnje se evo raduju smjeni Gordane, a doc ce im Milojko, Dodikov covjek. Ovako ce se za neko vrijeme radovat odlasku Dodika, a doc ce im Drazin stovatelj Drasko, jos gori od Dodika. Ne pricaju se dzabe oni vicevi.
Ovo vam je dokaz da SDA i SNSD rade zajedno i svu ovu predstavu ovce ne vide. U čemu je stvar? Ovaj lik je Dodikov sudija a danas na konferenciji za novinare kaže kako je Gordana smijenjena po SDA nalogu a ovo imenovanje njegovog kadra će proći ispod stola i o tome neće biti ni riječi. Jel shvatate sad ovčice koliko ustvari vas namagarče pred svake izbore??
@Spidmen ja sam katolik papak, i da smijesno je cuj milanko, nilad cuo sve da je bozije ime
â sta nije tmujo
Haha joj Bake šta nam radiš, uma li Bošnje igdje
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 jao pa sta vam rade🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣leleeeee🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Haha znači smijenjena jer je dobro radila posao..., mislim drzavnu tuziteljicu smjenjivat radi tcms...
Oj nikad pravednog kadra ovdje dočekat
Mito tegeltija br 2. Ništa bolje neće biti
Kajgana...
Muppet Show
Dobro, neka odma zatvori Covica.
Dobro, neka odma zatvori Covica.
Dobro, neka odma zatvori Covica.
Dajte Bosnjaci da se podjelimo, ovako nikad necete biti sretni. Taman se poradujete odlasku Tadicke, ono jos gore po vas. Incka bi sad od blata da pravite. Ne treba nam svima sve ovo.
Napises četnik...lakse je
I ovaj je izdajnik Dodikov igrac Vidi se da je Sudstvo i tuziteljstvo u velikoj krizi ali vidjecemo sta ce biti!