Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ih vode na Poljine.
kod hadzije Dine, Zlatka Lagumdzije i ostale ekipe ? tesko... neg jes primjetio kadgod je naslov migranti il Poljine il Džaferovic je na vrhu, hocel to rjesit belaj ?
samo navodim neke od stanovnika... slagao nisam,ima i Elvir Bolic bivsi reprezentativac, okupila se fina raja sta je sad sporno? sto nisam reko Bakir jel tak? da sam napisao "kod Bakira" bio bi aplauz, al ovak kad ukazes i imenujes i druge nevalja ? neg 37 Selmo ih poslao dje treba. Avionom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vala da sam migrant ne bih ni ja htio u Doboj Istok
DUJE SU PRAVI ZATVORRRRR HVALA BOŽE ŠTO SAM IZAŠO IZ ZATVORA
DUJE SU PRAVI ZATVORRRRRRRRRR
Gazi arapsku gubu. U halu zatvorit prozore i vrata i zapalit. Šljam
"To da je dobro nama ne bi pripalo." 😂😂😂
Cuj, to da je dobro, to nama ne bi pripalo. A zato moze sve u USK jel?
Ne znam samo ko pusta ove vijesti,pa niko normalan ne bi pristao da mu dovedu migrante pred vrata,da dijete ne smije pustiti u skolu da ide,oni nisu normalni.Vodite ih negdje izvan naseljenih mjesta bar 20km.
Organizuju brzo referendum i recite nadležnima da smjeste ljude u svojoj blizini da im mogu biti pri ruci, jer su humani.
Gdje je sad onaj meketavac Mektic i svi Bosnjacki mediji? Sto ovo ne nazovu drzavnim udarom kao sto su nazvali kad je istu stvar trazio HNZ.
Cuj ne zele, pa jel to neka ekselencija da bira gdje ce biti il obicni sljam i neradnici?
Salji nazad u cemu je problem?!
Slobodno neka dođu treba ih staviti sve u fbih da vide kakvi smo i mi siromašna zemlja sa puno političkih bogataša.
Neće niko divljake kod sebe, nece ih nijedna drzava samo u BiH su dobrodosli, naravno sda bagra uzela pare od njihovih drzava za njihov boravak i pravi se luda da ih ne moze deportovati odakle su i dosli.
Prijedlog za lokaciju vikendica gosn Đaferovica, opština Trnovo!
Neka ih vode iz Sarajeva, ne zelim ih gledat
Nadlezni bi da se tucnu ali da im ne udje - da uzmu lovu od IOMa ali da ih za migrante ne pitaju..bh politicari, najplaceniji u Evropi