{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Midheta Halilović izjasnila se krivom za ubistvo dvoipogodišnje kćerke

F
4.12.2006. u 12:45
0
0
Midheta Halilović izjasnila se krivom za ubistvo dvoipogodišnje kćerke
0
Midheta Halilović izjasnila se krivom za ubistvo dvoipogodišnje kćerke
U Kantonalnom sudu u Zenici danas je pred sudijom za prethodni postupak Faikom Spahićem održano ročište o izjašnjavanju o krivnji Midhete Halilović (26) iz zeničkog sela Kahrimani.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Halilović se izjasnila krivom za ubistvo dvoipogodišnje kćerke Sare Halilović, koje se dogodilo 13. septembra od 19.00 do 19.30 sati u selu Kahrimani.

Midheta Halilović u pritvoru se nalazi od 5. oktobra kada je policiji priznala da je ubila svoju kćerku, koju je potom odnijela u šumu gdje ju je ostavila na lokalitetu zvanom "Husejnov potok".

Tijelo ubijene djevojčice u najlonskoj vrećici pronađeno je 27. septembra u grmlju pored potoka, nekoliko stotina metara iznad kuće obitelji Halilović.

Midheta Halilović je policiji priznala kako je kobne noći ostavila dijete da spava u prizemlju kuće i otišla kod susjede. Kad se vratila kući, zatekla je Saru budnu u sobi i u neredu.

Izrevoltirana dječjim nestašlukom počela je tući malu Saru, nakon čega joj je vjerojatno i zadala smrtni udarac. U panici je dijete stavila u vreću i odnijela u potok iznad Kahrimana.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: