{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Midheta Halilović izjasnila se krivom za ubistvo dvoipogodišnje kćerke

F
4.12.2006. u 12:45
0
0
Midheta Halilović izjasnila se krivom za ubistvo dvoipogodišnje kćerke
0
Midheta Halilović izjasnila se krivom za ubistvo dvoipogodišnje kćerke
U Kantonalnom sudu u Zenici danas je pred sudijom za prethodni postupak Faikom Spahićem održano ročište o izjašnjavanju o krivnji Midhete Halilović (26) iz zeničkog sela Kahrimani.
Halilović se izjasnila krivom za ubistvo dvoipogodišnje kćerke Sare Halilović, koje se dogodilo 13. septembra od 19.00 do 19.30 sati u selu Kahrimani.

Midheta Halilović u pritvoru se nalazi od 5. oktobra kada je policiji priznala da je ubila svoju kćerku, koju je potom odnijela u šumu gdje ju je ostavila na lokalitetu zvanom "Husejnov potok".

Tijelo ubijene djevojčice u najlonskoj vrećici pronađeno je 27. septembra u grmlju pored potoka, nekoliko stotina metara iznad kuće obitelji Halilović.

Midheta Halilović je policiji priznala kako je kobne noći ostavila dijete da spava u prizemlju kuće i otišla kod susjede. Kad se vratila kući, zatekla je Saru budnu u sobi i u neredu.

Izrevoltirana dječjim nestašlukom počela je tući malu Saru, nakon čega joj je vjerojatno i zadala smrtni udarac. U panici je dijete stavila u vreću i odnijela u potok iznad Kahrimana.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: