{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Mi čuvamo planetu" 16. septembra u Sarajevu

9.9.2015. u 16:48
27
3
"Mi čuvamo planetu" 16. septembra u Sarajevu
27
"Mi čuvamo planetu" poruka je tematskog događaja kojim će kompanija Vaillant 16. septembra u Sarajevu obilježiti Međunarodni dan zaštite ozonskog omotača i 141 godinu svog postojanja.
Tematskim događajem na Eiffelovom mostu, u sarajevskom naselju Skenderija, kompanija Vaillant pridružit će se milionima organizacija i pojedinaca širom svijeta, koji na ovaj dan, prigodnim aktivnostima podižu svijest o važnosti očuvanja ozonskog omotača za sav život na zemlji.

Bit će to prilika i za predstavljanje posljednjih tehnoloških dostignuća u domenu očuvanja planete i njenog omotača, uključujući najnovije sisteme grijanja i hlađenja kompanije Vaillant, na inovativan i do sada nezabilježen način na našim prostorima. Događaj je otvoren za stručnu i opću javnost i počinje u 11:00 sati.

Za najmlađe posjetioce organizovan je prigodan program koji će trajati od 17:00 do 19:00 sati, iz kojeg izdvajamo ekološku predstavu - Klovnologija, autora Adnana Lugonjića i Marija Drmaća. Kroz pjesmu i igru Alisa Čajić i Emir Fejzić će, kao klovnovi Kleberli i Klem, djecu podučavati koliko je važno voditi računa o ekologiji.

Cjelodnevni program obilježavanja Dana zaštite ozonskog omotača bit će okončan prigodnom koktel zabavom, kada sve posjetioce očekuju pokloni, popusti i mnoga iznenađenja.

Kompanija Vaillant GmbH, sa sjedištem u njemačkom gradu Remscheid, ubraja se u pionire među vodećim kompanijama u području tehnike grijanja u Evropi i jedina je tržišna marka koja nudi kompletan program za udobnost stanovanja i pripremu potrošne tople vode koristeći sve energente: plin, ulje, struju, zeolit, vodik, kao i obnovljive izvore energije.

Prema podacima ove kompanije u Sarajevu je Vaillant aparat prvi put instaliran davne 1938. godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: