{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Mi čuvamo planetu" 16. septembra u Sarajevu

9.9.2015. u 16:48
27
3
"Mi čuvamo planetu" 16. septembra u Sarajevu
27
"Mi čuvamo planetu" poruka je tematskog događaja kojim će kompanija Vaillant 16. septembra u Sarajevu obilježiti Međunarodni dan zaštite ozonskog omotača i 141 godinu svog postojanja.
Tematskim događajem na Eiffelovom mostu, u sarajevskom naselju Skenderija, kompanija Vaillant pridružit će se milionima organizacija i pojedinaca širom svijeta, koji na ovaj dan, prigodnim aktivnostima podižu svijest o važnosti očuvanja ozonskog omotača za sav život na zemlji.

Bit će to prilika i za predstavljanje posljednjih tehnoloških dostignuća u domenu očuvanja planete i njenog omotača, uključujući najnovije sisteme grijanja i hlađenja kompanije Vaillant, na inovativan i do sada nezabilježen način na našim prostorima. Događaj je otvoren za stručnu i opću javnost i počinje u 11:00 sati.

Za najmlađe posjetioce organizovan je prigodan program koji će trajati od 17:00 do 19:00 sati, iz kojeg izdvajamo ekološku predstavu - Klovnologija, autora Adnana Lugonjića i Marija Drmaća. Kroz pjesmu i igru Alisa Čajić i Emir Fejzić će, kao klovnovi Kleberli i Klem, djecu podučavati koliko je važno voditi računa o ekologiji.

Cjelodnevni program obilježavanja Dana zaštite ozonskog omotača bit će okončan prigodnom koktel zabavom, kada sve posjetioce očekuju pokloni, popusti i mnoga iznenađenja.

Kompanija Vaillant GmbH, sa sjedištem u njemačkom gradu Remscheid, ubraja se u pionire među vodećim kompanijama u području tehnike grijanja u Evropi i jedina je tržišna marka koja nudi kompletan program za udobnost stanovanja i pripremu potrošne tople vode koristeći sve energente: plin, ulje, struju, zeolit, vodik, kao i obnovljive izvore energije.

Prema podacima ove kompanije u Sarajevu je Vaillant aparat prvi put instaliran davne 1938. godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: