{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mercator uručio donaciju Dječijem domu "Bjelave"

29.12.2003. u 16:46
0
0
Mercator uručio donaciju Dječijem domu "Bjelave"
0
Mercator uručio donaciju Dječijem domu "Bjelave"
Predstavnici Mercator centra Sarajevo, uručili su danas Dječijem domu "Bjelave" u Sarajevu donaciju povodom novogodišnjih praznika.
Još jedna godina se bliži kraju i vrijeme je kada brojne čestitke zatrpavaju naše stolove. U Mercatoru su se ove godine odlučili za nešto drugo. Sredstva koja bi se izdvojila za štampanje novogodišnjih čestitki ove godine su namijenjena Dječijem domu Bjelave.
Danas su u prijepodnevnim satima, predstavnici Mercator centra Sarajevo uručili djeci donaciju i to igračke kao najljepšu novogodišnju čestitku i poklon najmlađim štićenicima doma.


Javna ustanova Dječiji dom "Bjelave" je dom za djecu bez roditeljskog staranja u kojem se trenutno nalazi 101 dijete uzrasta od 0 do 20 godina. Ovaj dom koji djeluje još od 1946. godine, udomio je najviše djece je iz Sarajevskog, a ima ih i iz Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Ova donacija je samo jedna u nizu donacija koje je Mercator centar Sarajevo uručio i koje planira uručiti ustanovama ovakvog i sličnog tipa na području cijele Bosne i Hercegovine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: