Prava stvar
8

Promo / Mercator i prijatelji podijelili 25.000 vrijednih nagrada

Sponzorirani članak
Decembar je mjesec darivanja, kada ispraćamo jednu godinu, a želimo lijepe želje i polažemo velike nade u godinu koja nam dolazi. Obradovati nekoga u ovom mjesecu je posebno lijepo i ima posebnu draž. Mercator je kroz prazničnu kampanju u decembru ujedinio bitne stubove svog poslovanja, poslovne partnere, kupce i uposlenike, a naravno i lokalnu zajednicu, te kroz niz aktivnosti učinio ove praznike posebnim.

Da prodavnica nije samo mjesto kupovine nego istinski doživljaj, uvjerili smo svoje kupce kroz širinu asortimana, u kojem i najzahtjevniji gurmani mogu pronaći sve za svoj istančani ukus, a uređenjem dućana ostvarili da se kupci osjećaju kao u divnoj prazničnoj čaroliji.

Kažu da je sreća veća kada se dijeli, tako je Mercator skupa sa svojim poslovnim partnerima organizovao veliku Nagradnu igru - "Mercator i prijatelji te daruju", te nagradio vjernost svojih kupaca, podijelivši više od 25.000 vrijednih nagrada, i time ljepšali praznični mjesec svojim kupcima.

"Mercator ima dugu tradiciju vrijednosti - poznat je po uslužnosti i brizi za svoje uposlenike, ali i lokalnu zajednicu, tako da smo tradiciju nastavili i ove godine. Svim našim uposlenicima poklonili smo divne praznične darove i poželjeli sve najljepše u Novoj godini, a u sklopu aktivnosti nismo zaboravili ni svoje najmlađe, mališane naših uposlenika, koje smo obradovali prazničnim paketićima, a i pripremili posebnu prazničnu predstavu uz Djeda Mraza. Kažu da su praznici kada sa prijateljem dijeliš slatko, a mi u Mercatoru kažemo i osmjeh, te smo uljepšali predprazničnu svakodnevnicu, kroz angažman u sklopu emisije Super recept sa Hayatom, djeci u Dječijem domu Bjelave, skrbnicima doma u Pazariću, ali i mnogim drugim kojima je pomoć potrebna podijelivši sa njima posebne praznične slastice. Osmjeh na licima naših uposlenika, kupaca, ali i skrbnika domova nam je dao posebnu potvrdu da mi živimo naš slogan-Praznici su prva stav s Mercatorom i nastavimo raditi prave stvari i u Novoj 2018. Godini." – istakli su iz Mercator-a BH

Da ništa nije slučajno, govori i činjenica da ćemo svi zajedno ispratiti staru i pozdraviti Novu godinu uz zvuke pjesme "S tobom je prava stvar", jer Mercator je svoju novogodišnju kampanju zaokružio sponzorstvom novogodišnjeg koncerta u Sarajevu velike ikone muzičke scene Zdravke Čolića.