{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Mercator i prijatelji podijelili 25.000 vrijednih nagrada

S
29.12.2017. u 10:00
8
Mercator i prijatelji podijelili 25.000 vrijednih nagrada
8
Mercator i prijatelji podijelili 25.000 vrijednih nagrada
Decembar je mjesec darivanja, kada ispraćamo jednu godinu, a želimo lijepe želje i polažemo velike nade u godinu koja nam dolazi. Obradovati nekoga u ovom mjesecu je posebno lijepo i ima posebnu draž. Mercator je kroz prazničnu kampanju u decembru ujedinio bitne stubove svog poslovanja, poslovne partnere, kupce i uposlenike, a naravno i lokalnu zajednicu, te kroz niz aktivnosti učinio ove praznike posebnim.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Da prodavnica nije samo mjesto kupovine nego istinski doživljaj, uvjerili smo svoje kupce kroz širinu asortimana, u kojem i najzahtjevniji gurmani mogu pronaći sve za svoj istančani ukus, a uređenjem dućana ostvarili da se kupci osjećaju kao u divnoj prazničnoj čaroliji.

Kažu da je sreća veća kada se dijeli, tako je Mercator skupa sa svojim poslovnim partnerima organizovao veliku Nagradnu igru - "Mercator i prijatelji te daruju", te nagradio vjernost svojih kupaca, podijelivši više od 25.000 vrijednih nagrada, i time ljepšali praznični mjesec svojim kupcima.

"Mercator ima dugu tradiciju vrijednosti - poznat je po uslužnosti i brizi za svoje uposlenike, ali i lokalnu zajednicu, tako da smo tradiciju nastavili i ove godine.
Svim našim uposlenicima poklonili smo divne praznične darove i poželjeli sve najljepše u Novoj godini, a u sklopu aktivnosti nismo zaboravili ni svoje najmlađe, mališane naših uposlenika, koje smo obradovali prazničnim paketićima, a i pripremili posebnu prazničnu predstavu uz Djeda Mraza. Kažu da su praznici kada sa prijateljem dijeliš slatko, a mi u Mercatoru kažemo i osmjeh, te smo uljepšali predprazničnu svakodnevnicu, kroz angažman u sklopu emisije Super recept sa Hayatom, djeci u Dječijem domu Bjelave, skrbnicima doma u Pazariću, ali i mnogim drugim kojima je pomoć potrebna podijelivši sa njima posebne praznične slastice. Osmjeh na licima naših uposlenika, kupaca, ali i skrbnika domova nam je dao posebnu potvrdu da mi živimo naš slogan-Praznici su prva stav s Mercatorom i nastavimo raditi prave stvari i u Novoj 2018. Godini." – istakli su iz Mercator-a BH

Da ništa nije slučajno, govori i činjenica da ćemo svi zajedno ispratiti staru i pozdraviti Novu godinu uz zvuke pjesme "S tobom je prava stvar", jer Mercator je svoju novogodišnju kampanju zaokružio sponzorstvom novogodišnjeg koncerta u Sarajevu velike ikone muzičke scene Zdravke Čolića.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: