Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa se cudite sto ste u vicevima!Cuj selefije vozao Mato Dakovic a hrvatska sluzba ih naoruzavala , ha, ha...Zasto bi ih naoruzavala?Zato da bi se potvrdile kolindine rijeci!Ha, ha, ha....Imaju selefije i u bih kupit oruzje kakvo god hoce i gdje god hoce!Zasto bi ga uvozili iz hrvatske?Pa ovo je komedija nad komedijama...ha,ha...
@stern nimeni nema logike. dovoljno je dokazat sta rade, nemoraju i oni lichno naoruzavat, koja glupost.
@stern pa nisi baš promoćuran. Razlog Kolindine izjave je nastojanje da se Hrvatska bolje pozicionira kod ustavne reforme i kasnije ubrzanja podjele BiH. Nastoji se prikazati da BiH ne može da funkcioniše i da je opasna pa da je treba nestati. Naravno, ništa od toga.
Ovdje je glavno pitanje da li su gradjani Bosne i Hercegovine sigurni jer su "selefije naoruzane"? Jesu li ih razoruzali organi bezbjednosti BiH? Jesu li gradjani sigurni?
Dakle o tom se svercu radi unutar RS-a o hrvatsko srpskoj koalicij zbog koga je svirepo ubijen mladic iz Banja Luke David Dragicevic.
Sve je trulo u državi Danskoj....i bolesno....
Ministar Mektić je potpuno upravu, inače neiživljeni pe*eri hrvati ne bi podigli ovoliku prašinu pokušavajući negirati podvalu koju su pripremali. Latinima ne treba vjerovati niti kada vam kažu 'dobar dan', jer to ne misle. Koliki god cincari i šumadija bili srbi imaju 'pošteniji' i otvoreniji neprijateljski nastup. Zar Bošnjake nije ništa naučila '93. i nož u ledja, sa srbima dakle uvijek na oprezu, sa hrvatima uvijek na oprezu x 100 !
Jedan od rijetkih iz nacionalnih stranaka prema kome, posebno zbog zadnjih sedmicu dana, zaista imam ogroman respekt. Svak ati cast Mekticu, ljudino.
Ovaj Mektić je bolestan lik. Uskoro ostaje bez funkcije, biti će izbačen na ulicu pa je prolupao
Da li vi u BiH stvarno vjerujete u ovu priču?
Mektic je sramota za BiH i izgledom i pamecu....kad takova seljacina moze bit ministar bilo cega onda je to vrlo jasan znak da je drzavi dosao kraj ili se kraj blizi....bez trunke dokaza i argumenata ide optuzivati zemlju koja je btw najveci ulagac u BiH sto znaci samo da je isti Mektic kotacic raspada iste.
Dakle, ispadne da predsjednica Hrvatske može govoriti nesitine i lagati ljudima? Sada kada je ovo objavljeno, bilo istina ili ne, onda smo svi najgori... kakve glupe konstatacije hrvatski političara.
U siriji su slično ovako započeli rat dovedu vehabije namjerno naprave par problema preko te družine pa ih onda ganjaju ali u državi u kojoj žele da ostvare svoje koriste zna se da je centar vehabija u beču zna se i ko ih već godinama šalje u bosnu i zašto islamska zajednica je neoprezna u startu ih je trebala zabraniti nije kasno ni sad neke islamske zemlje su ih zabranile i nema problema
bez jakog sudstva i tuzilastva nema ni druzave. to znaju kako unutrasnji tako i vanjski neprijatelji ove zemlje i to dobro koriste.
Ovaj se isto tako prije godinu i po čudom čudio o kakvim migrantima se priča a danas niko ne zna koliko ih zapravo ima...
Podrska Draganu Mekticu!
svaka tebi cast
NAS I RUSA 300 MILIONA A BALIJA POLA KAMIONA !! SA- TZ -ZE 18% Dzamahirije DOLINA MUMIJEVIH
draganeeeeee