{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Međunarodna radionica o virtualizaciji u Banjoj Luci

S
22.6.2011. u 21:09
0
1
Međunarodna radionica o virtualizaciji u Banjoj Luci
0
Međunarodna radionica o virtualizaciji u Banjoj Luci
Banja Luka
Međunarodna studentska radionica na temu virtualizacije bit će od 23. do 29. jula održana u Banjoj Luci, saopšteno je iz banjalučkog Lokalnog komiteta Udruženja studenata elektrotehnike Evrope (EESTEC) koji će biti domaćin skupa.
Radionica će okupiti studente sa brojnih elektrotehničkih fakulteta iz regiona i Evrope koji će moći da saznaju nešto više o bezbjednosti, tipovima i konceptima virtualizacije, a kroz kvalitetna predavanja da steknu saznanja koja će im biti korisna u daljem obrazovanju i karijeri.

Skup će ujedno biti i prilika za promociju banjalučkog Elektrotehničkog fakulteta, ali i Banje Luke i RS, a studentima elektrotehnike i budućim inženjerima će širom otvoriti vrata Evrope i svijeta.

Organizacija Udruženje studenata elektrotehnike Evrope okuplja studente elektrotehnike i srodnih nauka. Udruženje čine 53 lokalna komiteta sa univerziteta iz 28 evropskih država.

Cilj organizacije je da putem radionica i studentskih razmjena poboljša kulturnu i stručnu saradnju među studentima elektrotehnike u Evropi.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: