Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STOP!Prestanite sa manipulacijama i diverzijama zarad pozicija i fotelja!Ne može se sada od svakog Katolika praviti ustašu ili svakog Pravoslavca četnika.Time vrijedjate sve nas normalne gradjane!A nacionalizam paravan za fotelje i lopovluke!
kolumbo.
sta ti pricas, vidis da se govori o pojedincima sa imenom i prezimenom i dokazima protiv istih! ja se ne bih uvrijedio a ti kako hoces!!!
Operite prozore na zgradi kad imate vode, razumjem da nemate para za fasadu, ali sjediti u kancelariji sa blatnjavim prozorima??? 95 je davno prosla.... zgrada lici na stab fasistickog rezima, uh pa ona to i jeste.
HDZ odavno pd sapom drzi BHRT...uposlenima je samo plata bitna i nista drugo
Očito je nastojanje da se Bošnjacima, koji su zadnji branioci javnog servisa ogadi isti i da prestanu plaćati. Na kraju slijedi gašenje JS kao jedne od personifikacije države.
Pod hitno treba tužiti EP BiH zbog nelegalnog naplaćivanja RTV takse preko njihovih računa. Što se mene tiče želim brzu propast BHRT, leglo uhljeba i fašistiodnih elemenata neprijateljski nastrojenih prema zemlji BIH.
Ta je televizija vlasništvo naroda ko što reče sinoć Vragan Čović za N1 a ne BIH ! Dakle da se promijeni naziv u BSHT1 - Bošnjačko Srpsko Hrvatska TV 1 i da na izborima budemo imali 96% glasova za SDA, 100% za HDZ i 120% za SNSD računajući i srbe sa istim imenom i prezimenom iz Beograda. I sve u cilju reformske agende ko u proteklih 27 godina! :)
Ta je televizija vlasništvo naroda ko što reče sinoć Vragan Čović za N1 a ne BIH ! Dakle da se promijeni naziv u BSHT1 - Bošnjačko Srpsko Hrvatska TV 1 i da na izborima budemo imali 96% glasova za SDA, 100 za HDZ i 120% za SNSD računajući i srbe sa istim imenom i prezimenom iz BEograda. I sve u cilju reformske agende ko u proteklih 27 godina! :)
pa nije nikad ni bio nezavisan uvjek je bio pod patronatom celnika SDA nazalost
Miloviću kad si 2007 god šljego u Sarajevo povećao si broj četalja.u SA.
Yebbo ti bh tv servis i bakir (greljo) hadziomerovic matter, ako ti se gleda i plati ga od mene neces ni zutu paru.
Ugasite ga skroz. Ovo je jad i čemer od servisa u 2018 godini.
Ne volim nacionalne podjele niti ljude gledam na taj način, ali ovo je zaista jedna velika šamarčina Bošnjacima koji plaćaju RTV taksu, a imajući uvidu da Hrvati ne plaćaju što je čak i zakonski utvrđeno kada je EP HZHB izuzet iz obaveze fakturisanja takse.
Eminentni, srucni, referentni, profesionalni uspjeli su upakovati konjske vijesti, lud,zbunjen, normalan. Viza za nesto, komentatore sportske koje svrsavaju dok pricaju, narodu o fudbalerovim nogama,rukama, kako pate na malti... posteno, odgovorite ljudima,da ste sramota u analognom signalu. I da se Bog dragi pita koja je svrha vaseg postojanja kao rtv-a.
pa ti placaj ove parazite- uhljube 8km pod prisilom uz struju
Tvrtko, stvarno ti se tvrdo ponjamke u tu šovinističku facu!
E nek im sad majorizirani plaćaju pretplatu, ja ćune ševi!