Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je Kreso Medzidu?
Tri ptanja za ovu fuksu: - šta je sa SIPA-om i njenih 35% ratnih zločinaca, sa urednim dosijeima iz Prijedora i Srebrenice? - šta je sa ratnim zločincima koji upravljaju ovom zemljom? - šta je sa mafijom čija ste vi zaštitarska služba?
Da li neko zna u kakvom su srodstvu KRESO HAKIJA (presudila mu cakija) dali zbog objektivnog sudjenja ili samo zbog rimovanja, ovi \"KRESE\" zasluzuju takvo misljenje kod naroda.
http://www.gas-gangrena.com
Ko je frajer koji sjedi lijevo od Meddžide? Zna li iko ime, prezime, nadimak, broj telefona? Dobar je
Poštovani urednici i novinari sarajevo-x-a, Sud BiH nije Državni sud. Razlika je ogromna! Shvatite ovo kao dobronamjernu kritiku.
cuj Meddzida, nije ni cudo sto imamo ovakav zakon kad ga MEDDZIDA predstavlja
Mi smo bolji i od amerike al oni to još ne znaju
Samo tako nastavite radit. Hvala vam. Vas pistoljdzija
godina dobrih rezultata i familijarnih zaposljavanja....svaka cast!!
Zeig Hail