Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma super sto pratite desavanja...?!... pratili ste desavanja 92'-96' pa niste prstom mrdnuli!
o jesu jesu ... i te kako jesu
ODLIČNO, KOLO SE POLAKO RAZMOTAVA. SAD ČITAV SVIJET ČITA O KUPOVINI 2 PAPKA. SAMI STE SEBE IZOFIRALI KRIMINALCI IZ SNSD-A I VAŠA REŽIMSKA POLICIJA.
mislim da su se laktasenko, zeljko i bakir vrlo zabrinuli sto vi posmatrate
izrazite i vasu zabrinutost, kao u ratu, zaboravili ste to
Važno da nisu reagirali kad je SIPA iz istih razloga tresla Poskok.info
A sto ne pratite stanje radnika Aide da idete vise u pm i EU i sve
Pratioce G.F.Y.S
Mediji u Bosni i Hercegovini moraju biti slobodni da nezavisno i profesionalno izvještavaju To ti reci dodi i kompaniji a ne nama!!!
Kada si mogao procitati na Americkim ili bilo kojim NATO drzavama da izvjestavaju o zlocinima koje prouzrokuje NATO o Izraelsko bombardovanje..
vi ste i 92. pomno pratili... i kako znamo od tog pomnog praćenja ostala nam je porušena drzava, desetine hiljada mrtvih, prognani i protjerani... itd. itd. itd. nemojte nas molim vas više pomno pratiti...
Kakva je ova delegacija EU karikatura.
Sto to ne kazete za Snowdena? Sve sama farsa kako bi narod i dalje bio vas rob.
Jos ce se i Zaratiti zbog Klixa i upada u njihovu redakciju.
Sve je jasno. Sprega Dodik- sudinca iz Sarajeva i policija trenira strogoću i oštećuje tuđu imovinu. Te, naravno, maltretira 15 ljudi koji su , a i sada samo rade svoj posao. Rade svoj posao poštenije od Dodika i Cvijanovičke, koji umjesto da se brane i dokažu da je glas Cvijanovičke lažan, napadaju . Sreća u ovoj nesreći da se masa nije pokrenula, kako je vaš pulen Dodik želio!
baš da vidimo šta će bit s onim ko je potpisao nalog
Neko nasamario mup rs i to posteno
samo vi pratite... imacete sta i vidjeti... pa ce ovi sto su kmecali da su u titino vrijeme bili u mraku sad upasti u takvu jamu da ce im se komunjare ciniti kao vrhunski liberali.
nekako mi sad lakše kad znam da ovaj očalinko prati situvaciju...ma mars u pm. svi vi pratite nešta....da je kakav vehabija slučajno u čitavoj priči, Nimitz bi nam neretvom poslali