{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Marković: Crnadak je najbeskrupuloznija ličnost u historiji RS

S
SRNA
20.1.2018. u 17:35
130
105
Marković: Crnadak je najbeskrupuloznija ličnost u historiji RS
130
Marković: Crnadak je najbeskrupuloznija ličnost u historiji RS
Milica Marković (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Zastupnica SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Milica Marković ocijenila je da je Igor Crnadak najbeskrupuloznija ličnost u historiji Republike Srpske, koja poziciju ministra vanjskih poslova koristi za ličnu korist, te da "laže" kada kaže da se protiv nje vodi međunarodna korupcijska istraga.
Marković smatra da je Crnadak, kada se govori o tome ko pravi korist, a ko štetu Republici Srpskoj, "prvi na ljestvici ogromnih štetočina koje prave štetu i rade sve protiv Republike Srpske i u Sarajevu i u svijetu".

"On posljednji ima pravo da priča ko je lopov, a ko pošten u ovom društvu i treba da bježi od te priče s obzirom na to da ima putera na glavi i da znamo da je silne pare potrošio hodajući po bjelosvjetskim destinacijama, ne pribavljajući nikakvu korist za BiH", izjavila je Srni Marković.

Prema njenim riječima, tamo gdje je imao priliku da ga neko nešto pita o Republici Srpskoj, Crnadak se žestoko obrušio i iskoristio najgore moguće riječi "blaćenja RS i njenih legitimnih i izabranih institucija".

"Sjećamo se, nije davno bilo, kada je isto tako zbog raznih malverzacija dok je bio zamjenik ministra odbrane uvukao i bližu i dalju familiju u kojekakve kombinacije i šeme i zbog toga bio udaljen iz Vijeća ministara, te suspendovan kao zamjenik ministra odbrane", napomenula je Marković.

Ona je istakla da je laž da se protiv nje vodi međunarodna korupcijska istraga budući da se ne vodi istraga niti je predmet istrage.

"To je njegova potpuna laž, kao i sve drugo što kaže. On laže kada kaže da se protiv mene vodi istraga, ali on je takav čovjek. I ono što radi i što sjedi u Sarajevu radi samo za ličnu korist", istakla je Markovićeva.

Ona je objasnila da se, ukoliko postoje određene anketne radnje i aktivnosti, vode u nekim drugim slučajevima gdje može biti pozvana kao i svi drugi zastupnici da kao svjedok kaže šta zna, da li ima neke informacije o tome.

Marković je poručila da će poslije izbora, kada Crnadak ne bude ministar vanjskih poslova, "veoma brzo doći vrijeme kada će se još mnogo toga razotkriti i pokazati i dokazati o Igoru Crnadku".

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak ocijenio je danas da zastupnica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Milica Marković svojim izjavama i potezima "nanosi nemjerljivu štetu Republici Srpskoj".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: