Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar na svakom clanku se mora spominjti nacionalnost? Koliko smo jadni...
Kad samo pogledas ove komentare shvatis gdje zivimo ..
Hajd bigat.. Otvorio si clanak.. Znao si sta ces vidjet 😉
@MirsoLjuti a i to sto kazes :D
Koga briga za mladunčad plemena svrstanog u isti koš sa jednim plemenom iz Ruande i okarakterisanih kao GENOCIDNI. 99,82% plemena Vlaha su genetski čettnici.
ako bog da bice repriza
Zivela nam nasa Republika Srpska, bastion srpstva ali i ljubavi, mira i tolerancije. Zaista kad procitam ovakve vesti mogu sa ponosom reci da je Republika Srpska bolji entitet. Gledajte Bosnje i ucite, ovako rade pravi ljudi, ne ponose se kladionicama, nargila barovima, arapskim naseljima kao vi.
Šumski Krmetnjak, rezervat anticivilizacijskih posvetosavljenih genocidnih i incestoidnih proruskih terorističkih i siromašnih Vlaha. Samo dobri za Ustashkog sapuna.
poturcenjaci zabalili u besnilu 🐷🐷🐷