{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Lukač: Radišić će biti uhapšen kada dođe u RS

25.3.2015. u 15:00
6
8
Lukač: Radišić će biti uhapšen kada dođe u RS
6
Lukač: Radišić će biti uhapšen kada dođe u RS
Foto: Klix.ba
Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač rekao je da će Mile Radišić biti uhapšen čim dođe u RS. Na pitanje kako je policija RS uopšte dozvolila da Radišić ode iz zemlje i pored toga što je osuđen na tri godine zatvora, Lukač je rekao da to pitanje treba postaviti Radišiću.
"Radišić će biti uhapšen onoga trenutka kada uđe u RS. Mi nemamo informaciju gdje se on krije, niti smo dobili podatke o tome da je on u Beogradu. Radišić je RS napustio prije nego što je za njim raspisana međunarodna potjernica i morali biste njega pitati zašto je to uradio", rekao je Lukač.

Radišić je pravosnažno osuđen na tri godine zatvora zbog milionskih malverzacija cijenama akcija Medicinske elektronike. Optužen je da je organizovao kriminalnu grupu, s ciljem da stekne isključivo i ekskluzivno pravo kupovine državnog kapitala preduzeća Medicinska elektronika, po znatno nižoj cijeni od stvarne. Tako su snizili cijenu akcija na banjalučkoj berzi, nakon čega je Mile Radišić podnio zahtjev za preuzimanje akcija preduzeća direktnom ponudom, što mu je i odobreno, te je na taj način postao većinski vlasnik ove kompanije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: