{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Lukač: Nikšić laže, ne znam čega se toliko plaši

19.6.2018. u 13:24
56
415
Lukač: Nikšić laže, ne znam čega se toliko plaši
56
Lukač: Nikšić laže, ne znam čega se toliko plaši
Foto: N. G./Klix.ba
Direktor Federalne uprave policije Dragan Lukač u izjavi za Klix.ba odgovorio je na navode Nermina Nikšića, lidera SDP-a i federalnog zastupnika, iznesene danas javno na sjednici Predstavničkog doma Parlamenta FBiH.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Nikšić je, čitajući svoje zastupničko pitanje, između ostalog upitao da li je Lukač formirao poseban istražni tim protiv zvaničnika SDP-a. Također, spočitao mu je i nezakonito prisluškivanje.

"Javnost treba da zna da je sve ono što je gospodin Nikšić iznio za govornicom Parlamenta laž. On laže. Nijedan njegov navod ne stoji niti ima ikakvog osnova. Poručio bih gospodinu Nikšiću da se malo sabere, da se ide liječiti ili tražiti pomoć. Ovo su paranoične izjave", rekao je Lukač.

On je istaknuo da ne zna šta Nikšića toliko plaši.

"Čega se on boji pa tako izjavljuje i takve laži prosipa na javnom mjestu? Parlament je javno mjesto, najviši zakonodavni organ u kojem, ako ljudi iznose neke stvari, moraju biti odgovorni javnosti prema onome što kažu, a očito da on nije svjestan toga. Ne znam zbog čega on to radi. Ako mu je cilj da sutra neko smijeni direktora FUP-a Dragan Lukača, pa da njemu bude lijepo kada Lukač ode, onda se grdno vara", zaključio je direktor FUP-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: