Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je izgubio sina. Za njega je život završio, tako da tu tužbu možete strpati sebi u pakaš. Jedan ministar treba da se ponaša diplomatski, a ne kao Lukač koji drži pogled kao da je u Čevljanovićima čekajući početak borbe.
Pa kako covjek da nema srca.. Ovako ti ubiju dijete jos te psihicki tuku u glavu sad i po dzepu odnosno na psihu opet.. Pa narode dragi sta nam ovo politika radi..ujedinimo se prije izbora pa da ova govna u zatvor strpamo.. Vi iz pc-a u b.luku mi u sarajevo i brate u mostar..daj da ih izjebemo ko nikad niko.
To "ujedinimo se prije izbora" je danas utopija. Rat i jest zato bio, da bi se ljudima moglo nekažnjeno vladati za ostvarivanje vlastitih materijalnih interesa. To se najlakše ostvaruje kad su ljudi razjedinjeni kao danas. Na ovo se upozoravalo prije našeg zadnjeg rata Znalo se šta će biti po primjerima iz sličnih situacija iz drugih zemalja. Džaba, ljude su nasjeli na šuplje priče o nacijama, pala je krv. Gotovo.
Ja sam za pravdu!
Zna li ovaj genocidas Lukac, razliku izmedju slobode govora i klevete? Taj sud da valja, sta Lukac bi u zatvoru bio odavno vec.
tipični organizovani političko-sudijski kriminal. sada montiraju nepostojeći predmet kako bi njime prekrili stvarni. odjednom se najviši policijski zvaničnici pretvaraju u obične uvrijeđene građane i žrtve, iako su se u toj poziciji našli ne svojim imenom i prezimenom nego najodgovornijim mogućim rukovodnim funkcijama organa unutrašnjih poslova. kome je potrebna ova farsa umjesto već postojećeg postupka u kome može lako dokazati nevinost ako je nevin?: samo onome ko je kriv.
Ovde običan narod ne može živiti od stoke.
Posto ga nisu mogli da ucutkaju normalno sad ce krenuti materijalno samo da ovom nesretnom covjeku jos vise zagorcaju i onako bijedan zivot bez svog najdrazeg sto je imao
jel ih stid pica im materina
Srpska posla.
Advokat ili tim koji stoji iza Davora Dragicevica ili je nesposoban i amaterski, ili neko namjerno zloupotrebljava muku i bol ovog covjeka. Muriz Memic, npr, ima puno bolje savjetnike i ima vise strpljenja i takticnosti.
@BosnaBosnaBosna. Da je Muriz Memic iznosio ovako eksplicitne optuzbe konkretno imenujuci krivca, popio bi i on par tuzbi i upropastio i posljednju sansu da dodje do istine i pravde. Pravda je spora i tiha voda bregove valja.
Hajde samo prestanite traziti pravdu tamo gdje je nemoguce. I meni je zao smrti tog momka, ali sto je dosta, dosta je.
Bogami biće belaja.
Tesko onom ko u ovoj drzavi trazi pravdu. Ni P od pravne drzave ni u jednom entitetu a narocito u Federaciji. Dno dna! Komentar je ne vezan za ovaj slucaj ,vec licno iskustvo. Gdje to ima 10-20 godina da se vodi postupak, da sud odbacuje tuzbu jer "nema tacnu adresu" tuzenog pa ne moze urucit poziv... a znaju naplatit i sud i advokati i to masno. Ne zna se ni tacna cjena advokata od 600-1000 km .pa vi sad vidite.
@RogaticaUsrcu Tuzeni ima adresu u BiH ali ne boravi tamo. Advokat me kostao 20.000 KM i nisam se pomakla s mjesta. Mislim da mi treba novi advokat.
@RogaticaUsrcu Mozda preporuka dobrog advokata?
Ma mogu mu ga samo fanflare. Ovom tužbom su samo pokazali kakav su šljam, a istina će kad tad izaći na vidjelo.
Dobro je da i ovi srbi krenuse jedni na druge, dosta je vise nasih! :)