|

Loše vrijeme ponovo odgodilo otvaranje banjalučkog klizališta

Loše vrijeme ponovo odgodilo otvaranje banjalučkog klizališta
0
S
Piše: D. T.
17.12.2011. u 20:59
10
komentara
0

dijeljenja
1/7 Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
2/7 Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
3/7 Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
4/7 Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
5/7 Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
6/7 Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
7/7 Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
Kiša, koja je danas poslije podne počela da pada u Banjoj Luci, ponovo je odgodila otvaranje novog klizališta na sportskim terenima vodenog parka Aquana, potvrđeno je portalu Sarajevo-x.com.
Kako saznajemo, radovi na pripremi klizališta privedeni su kraju, ali su sinoćnje vremenske nepogode, praćene kišom i jakim vjetrom, a nakon toga i današnja kiša, odgodile dugo očekivano otvaranje klizališta.

“Većina opreme je već postavljena i mi smo očekivali da će klizalište proraditi danas. Ipak, vremenski uslovi natjerali su nas da sa otvaranjem sačekamo još koji dan”, rekli su nam radnici koje smo zatekli u banjalučkoj Aquani.

Iako je otvaranje banjalučkog klizališta bilo najavljeno za 15. decembar, iz Aquane je saopšteno da toplo vrijeme ne odgovara montiranju opreme i postavljanju leda, jer se klizalište nalazi na otvorenom prostoru.

Klizalište, koje se nakon tri godine ponovo otvara u gradu na Vrbasu, prostirat će se na oko 800 kvadratnih metara u naselju Borik.

Kako je najavljeno, prvog dana rada klizanje i iznajmljivanje klizaljki bit će besplatno, a nakon toga cijena klizanja, bez vremenskog ograničenja, bit će četiri, a iznajmljivanje klizaljki dvije KM.

Kapije klizališta bit će otvorene svakim radnim danom od 12 do 22 sata, a vikendom od 10 do 23 sata.
Prijavi grešku


Komentari (10)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...