Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesul vikali ko nas bre zavadi ? :))
hahah i ja se to pitam. :-) Veliki pozz
a kod teslica raspalili vatru za lik i penzije dusanke majkic a u selu jabuka raspalili za lik i milione esada radeljasa
Grodzjazde 4987 put danas na kliu :)
U Goraždu je prava raja.
Da je narod neupućen i da se da od prevaranata, prevariti, to je evo potvrđeno, ali u onom sistemu Tito kao vrhovna vlast je o tom imao predstavu pa je zaštitio, isto kao što je odbranio narod, od zla i od pljaćkaša.
Budale,,,,,,,,......
Svojevremeno je Tito bio obićna i prosta pojava tako da se tome nije pridavao neki poseban znaćaj, a sada kad se sagleda ova propast, neljudstvo i mnogi lažni vjernici koji su se dograbili vlasti i uništili i pokrali narodnu i radnićku imovinu koju je Titina država sa mukom izgradila, tek sada slavim ono, a gadi mi se ovo.
E jadno li je vidjeti kako se mlade generacije smisljeno zatupljuju pricama o prvom maju, o Titi koji je umro prije 30-tak godina, logorskim vatrama itd... Jadno... a jadni su i roditelji koji djecu pustaju na takve seanse. Prvi maj bi se trebao iskoristit za jacanje prava radnika, za jacanje drzavnosti itd...
Ne blatite lik i djelo Josipa Broza
@Gurabbija Biće da ti je familija bila na pogrešnoj strani
Dok je balkanska marva iz bivše Yu palila logorske vatre po šumi za 1. Maj te okretala "mladunčad" ovce i ostalih životinja na ražnju razvijene zemlje su se razvijale još više. Bivša Yu je izrodila izopačene, pokvarene i zlobne ljude koji su napravili sve ono zbog čega ljudi žale danas.
bravo goražde
Je*o vas Tito da vas je*o Tito!
nije nešto ... već ti
Da ti nije bilo Tita danas bi se ti krstio sa tri prsta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nisam znao da se paljenje smeca i granja zove logorska vatra
Treba odat počast čovjeku u čije vrijeme nije radio samo ko nije htio.
@Jimmy McNulty Džabe što si radio kad ništa nisi imo. Ko je imo fiću, bio je gospodin!
Jesu li to plastične kese u vatri? Jao ciganluka krkanskog, bože dragi...